"Μπαλκόνι στις Κυκλάδες": Γιορτές με μοναδική θέα και υπέροχες γεύσεις

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες © Λεωνίδας Τούμπανος

H οπτική της Αθήνας, με τη συγκλονιστική θέα να απλώνεται από τον Λυκαβηττό μέχρι τον Αργοσαρωνικό, είναι το πρώτο πράγμα που κερδίζει αβίαστα και δικαιολογημένα τις εντυπώσεις στο "Μπαλκόνι στις Κυκλάδες". Η εικόνα φυσικά θα απογειωθεί όταν τον αττικό ουρανό φωτίσουν τα εορταστικά πυροτεχνήματα. Σε αυτό, αν προσθέσεις το festive ύφος αλλά και την πάντα υψηλού επιπέδου κουζίνα του δημοφιλούς εστιατορίου, τότε έχεις τις καταλληλότερες αφορμές για να "ανηφορίσεις" μέχρι τον Βύρωνα τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στην ολόφωτη σάλα, θα σερβιριστούν τα βράδια των ρεβεγιόν δύο γιορτινά σετ μενού έξι πιάτων (προς € 58 και € 70, αντίστοιχα), ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά και το μεσημέρι της πρώτης ημέρας του νέου έτους το "Μπαλκόνι στις Κυκλάδες" στρώνει τραπέζι με έναν πλούσιο κατάλογο, γεμάτο πιάτα στο ύφος των ημερών, καθώς και ζωντανή μουσική.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Παύλου Μελά 13, Βύρωνας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
03/02/2023

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.