"Mappemonde restaurant bar & lounge": Το ομορφότερο roof του Kέντρου φοράει τα χειμερινά του

Mappemonde

Iδανικό σημείο για να καμαρώσει κανείς τη στολισμένη Αθήνα, το "Mappemonde Restaurant Bar & Lounge" στην κορυφή του "Athens Capital Hotel" έχει φέτος φορέσει τα… ζεστά του, κλείνοντας την όμορφη ταράτσα του για να μπορούμε να την απολαύσουμε όλο το χειμώνα, με την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό να αστράφτουν σαν λαμπερά κοσμήματα πάνω από τη φωτισμένη οδό Πανεπιστημίου. Με αυτό το υπέροχο κάδρο για θέα, ο executive chef Δημήτρης Μπούτσαλης ξεδιπλώνει ένα ολοκαίνουργιο γευστικό πανόραμα που έχει για κορυφαίες στιγμές του πιάτα όπως το σπιτικό ραβιόλι καρμπονάρα και το βιολογικό μοσχαρίσιο φιλέτο Charolaise, ενώ αρωματικά cocktails και premium spirits μας περιμένουν για pre ή after dinner drinks. Για τους wine enthusiasts, η λίστα του "Mappemonde" συνδυάζεται με εντυπωσιακά plateau de fromage et charcuterie, ενώ κάθε Σάββατο, οι DJs και τα livesets απογειώνουν την εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

Mappemonde

Ξεν. «Athens Capital Hotel - MGallery Collection», Λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου 4 και Κριεζώτου 2, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".