"Figo Pasta Bar": Γιορτές αλά ιταλικά

Mε ανεβασμένη διάθεση απόλυτα συντονισμένη στο πνεύμα της εποχής, το κομψό στέκι του Κολωνακίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα αλά ιταλικά.

Figo Pasta bar

Εξάλλου, στο "Figo Pasta Bar" γνωρίζουν καλά πώς να αξιοποιήσουν τη γαστρονομική πεμπτουσία της "Μπότας" προσθέτοντας πρωτότυπες γιορτινές ιδέες. Το μενού την παραμονή των Χριστουγέννων ξεκινά με μία πλούσια πράσινη σαλάτα, συνεχίζεται με την κρεμώδη βελουτέ μανιταριών με μασκαρπόνε αρωματισμένη με τρούφα, καρπάτσιο μοσχάρι και σιγομαγειρεμένη πάπια poullet σε πόρτο με παπαρδέλες και λήγει με μια απολαυστική πάβλοβα με κρέμα λεμονιού. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα σερβιριστούν πέντε πιάτα: μεσκλάν λαχανικών με beef tataki, βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας, αρωματικό ριζότο παντζάρι με κρέμα τυριού και καρύδια, ένα μελωμένο οσομπουκο με λαχανικά και πουρέ παρμεζάνας και cheesake με βύσσινο για επιδόρπιο. Signature κοκτέιλ και εκλεκτά κρασιά θα σας βάλουν σε πειρασμό να παραμείνετε για ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες

Figo Pasta-Bar

Ομήρου 13, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
03/02/2023

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.