"Academias Hotel, Autograph Collection": Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στο κέντρο της πόλης

Aφεθείτε σε μια ξεχωριστή πολυδιάστατη εμπειρία γιορτής στο «Academias Hotel» που μας περιμένει όλη μέρα στην καρδιά της πόλης με την πιο festive ατμόσφαιρα.

Nyx

Aφεθείτε σε μια ξεχωριστή πολυδιάστατη εμπειρία γιορτής στο "Academias Hotel" που μας περιμένει όλη μέρα στην καρδιά της πόλης με την πιο festive ατμόσφαιρα, παραδίδοντας μαθήματα φιλοξενίας, περιποίησης, αλλά και απόλαυσης. Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου σάς περιμένει με Xmas γεύσεις και μοναδικά μενού διά χειρός του σεφ Δημήτρη Κότσαλη, signature cocktails ειδικά σχεδιασμένα για τις εορταστικές ημέρες και glamorous δείπνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο εστιατόριο "NYX Rooftop" με φόντο τον έναστρο αττικό ουρανό και τη μαγευτική ολόφωτη Ακρόπολη. Γευτείτε ένα πλούσιο πρωινό στο εστιατόριο "Symposium" την πρώτη ημέρα του χρόνου, με αβγά Benedict, αφράτα pancakes και πολλές ακόμα εκλεκτές επιλογές, και κακομάθετε τον εαυτό σας με ιδιαίτερες θεραπείες στο "Pnoe Wellness Spa", υποδεχόμενοι τον νέο χρόνο με μια σούπερ λαμπερή εμφάνιση. 
Ζήστε την απόλυτη Gifting Experience χαρίζοντας το πιο τέλειο δώρο, ένα Luxurious weekend stay με πολλές επιπλέον γιορτινές παροχές. 

Περισσότερες πληροφορίες

Nyx Japanese Fusion Gastrobar

(ξεν. «Academias») Ακαδημίας 38 & Ομήρου, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.