"Matsuhisa Athens": Ηigh-end γιορτινή εμπειρία

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η υψηλή ποιότητα της βραβευμένης κουζίνας του Nobu αποτυπώνεται σε απολαυστικά μενού.

MATSUHISA ATHENS

Tο εστιατόριο-σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή Ριβιέρα υποδέχεται τους πιστούς θαμώνες του τις τελευταίες μέρες του χρόνου φορώντας τα γιορτινά του. Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η υψηλή ποιότητα της βραβευμένης κουζίνας του Nobu αποτυπώνεται σε απολαυστικά μενού και προτάσεις όπως dumplings με γαρίδες Κοιλάδας και χαβιάρι, dry aged rib-eye steak με chimichurri, Kagoshima Wagyu beef A5+ και ένα εντυπωσιακό Matsuhisa sushi selection για τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας. 

Την εμπειρία συμπληρώνουν οι προτάσεις του εντυπωσιακού και ανανεωμένου wine room με premium επιλογές σε σαμπάνια, διεθνείς και ελληνικές ετικέτες και ποικιλία επιλεγμένων κρασιών. Σε γιορτινή "διάθεση", όμως, μπαίνει και το brunch του σαββατοκύριακου με μια all-day brunch εμπειρία και τις δημιουργίες του head chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου, και του executive chef Τόνυ Βρατσάνου να δένουν ιδανικά με την κάρτα των κοκτέιλ. 

(Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτ.-Πέμ. 19:00-00:00, Παρ. 19:00-00:30, Σάβ. 13:30-00.30, Κυρ. 13:30-00.00)
 

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.