"Musique Café and More": Από τη φάρμα της Νάξου στο γιορτινό τραπέζι του Παγκρατίου

O ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Βλάχος προτείνει πολύ ιδιαίτερα πιάτα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Musique Café and More © Λεωνίδας Τούμπανος

Μια γευστική πανδαισία προσφέρει τις ημέρες των γιορτών το αγαπημένο all-day στέκι στην καρδιά του Παγκρατίου. Έχοντας στη διάθεσή του πρώτης τάξης λαχανικά και κρεατικά από τη φάρμα του "Musique Café and More" στη Νάξο, ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Βλάχος προτείνει για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων πιάτα πολύ ιδιαίτερα, όπως η σούπα γλυκοκολοκύθας με κρέμα τζίντζερ και κρουτόν ή το χοιρινό φιλέτο που συνδυάζει ανατρεπτικά κρέμα γκοργκοντζόλα, πατάτες σοτέ και μαύρο σκόρδο. 

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινείται και το ειδικό μενού της Πρωτοχρονιάς που επιφυλάσσει, ανάμεσα σε άλλα, έναν πολύ δελεαστικό μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο μαγειρεμένο μπρεζέ, με ριζότο αρωματισμένο με σαφράν και σάλτσα κόκκινου κρασιού, ενώ το εστιατόριο παραμένει κοντά μας και ανήμερα των γιορτών (25/12 και 1/1) με σπέσιαλ πιάτα όπως γαλοπούλα, γουρουνόπουλο και άλλα εδέσματα, στο πνεύμα των ημερών. 

Περισσότερες πληροφορίες

Musique Cafe and More

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

19/04/2024

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.