"To Καπλάνι": Εδώ που οι δημιουργικές γεύσεις συναντούν την κρητική φιλοξενία

Aυθεντικές κλασικές αλλά και πειραγμένες συνταγές από τη Μεγαλόνησο.

Καπλάνι

Στο γνώριμο και αγαπημένο "Καπλάνι", όνομα συνώνυμο της απόλαυσης και της καλής μεσογειακής κουζίνας, με παραδοσιακές νοστιμιές της λεβεντογέννας γης, άριστη εξυπηρέτηση και χαμογελαστό προσωπικό, θα κάνεις τα πιο γευστικά Χριστούγεννα. Στον όμορφο χώρο του, με τη σύγχρονη αισθητική προσέγγιση στην παράδοση, απολαμβάνεις τη δημοφιλή κρητική φιλοξενία στα καλύτερά της, καθώς και αυθεντικές κλασικές αλλά και πειραγμένες συνταγές από τη Μεγαλόνησο.

Γιορτάστε μαζί του, με ένα εορταστικό μενού για καλοφαγάδες, με αγριογούρουνο ελευθέρας βοσκής στη γάστρα, μαριναρισμένο σε κρασί και συνοδεία μανιταριών και πουρέ γλυκοπατάτας. Σούπα από κολοκύθα και ψιλοκομμένο απάκι με σάλτσα από ξύγαλο και φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί, σαλάτα του Βασιλιά, μια πανδαισία φρεσκάδας και γεύσης και, φυσικά, μια γλυκιά νότα που θα ολοκληρώσει το γεύμα σας, ο χειροποίητος κορμός κάστανο με μους σοκολάτας και παντεσπάνι από αλεύρι χαρουπιού, πασπαλισμένο με τρούφα σοκολάτας υγείας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Καπλάνι (Το)

Ευφρονίου 47, Καισαριανή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.