"Thea Terrace Bar & Restaurant": Τα πυροτεχνήματα... στο πιάτο

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κλείνει και αυτή τραπέζι για το εορταστικό της δείπνο σε ένα από τα πιο θεαματικά μπαλκόνια της Αθήνας.

Thea Terrace Bar & Restaurant

Φέτος, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κλείνει και αυτή τραπέζι για το εορταστικό της δείπνο σε ένα από τα πιο θεαματικά μπαλκόνια της Αθήνας. Με μια συγκλονιστική θέα στο βράχο της Ακρόπολης, που λάμπει ακόμη περισσότερο χάρη στο πολυανεμενόμενο show των πυροτεχνημάτων, το "Thea Terrace Bar & Restaurant" στο "Central Athens Hotel" θέτει το τέλειο πανοραμικό κάδρο για ένα φαντασμαγορικό ρεβεγιόν.

Σε αυτό το λαμπερό εορταστικό σκηνικό, επιφυλάσσει ένα δημιουργικό μενού αποτελούμενο από έξι πιάτα, μεταξύ των οποίων βελουτέ κολοκύθας με τζίντζερ, πορτοκάλι και κατσικίσιο τυρί, καθώς και το έξοχο μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ παστινάκι και πολύχρωμους ανθούς κουνουπιδιού σε μια αλλιώτικη σάλτσα από καπνιστό bourbon. Μοναδική γευστική ένταση προσφέρει το φρέσκο ζυμαρικό bauletti γεμιστό με οστρακόδερμα, ενώ μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών ολοκληρώνει το πολυτελές ρεβεγιόν.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Thea Terrace Bar

(ξεν. «Central Hotel») Απόλλωνος 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.