"St. George Lycabettus Lifestyle Hotel": Λάμψη πέντε χριστουγεννιάτικων αστέρων

Το «St. George Lycabettus Lifestyle Hotel» έχει διοργανώσει για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς.

St. George Lycabettus Lifestyle Hotel

Eκεί που τα φώτα της πόλης γίνονται ένα με τ’ αστέρια, το "St. George Lycabettus Lifestyle Hotel" έχει διοργανώσει για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς, που συνδυάζονται μοναδικά με την πολυβραβευμένη πανοραμική θέα σε ολόκληρη την Αθήνα.

Ένα πραγματικό lifestyle ξενοδοχείο πέντε αστέρων με μακρά ιστορία, υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με δύο διαφορετικά εορταστικά μενού, που έχουν ως συναρπαστικούς σταθμούς πιάτα όπως η ελαφρώς πειραγμένη γαλοπούλα σε σάλτσα gravy με κόκκινα μούρα και κάστανα για το χριστουγεννιάτικό ρεβεγιόν ή το βιολογικό φιλέτο Black Angus με άγρια μανιτάρια και τρούφα, που εμπλουτίζει το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Σε festive mood μπαίνουμε, φυσικά, και ανήμερα των γιορτών, με all time classic εορταστικά πιάτα με ενδιαφέρον twist σε μπουφέ, που εκφράζει την casual όψη των fine dining γεύσεων.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
02/02/2023

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.

Ξεκινά η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibiion

Το προσεχές Σάββατο ανοίγει τις πύλες της η γνωστή έκθεση τροφίμων και ποτών.

Tasty Awards '23. Ποια είναι τα αγαπημένα ελληνικά εστιατόρια της πόλης;

Τα εστιατόρια όπου οι chefs εφαρμόζουν μαγειρικά μυστικά και τεχνικές ανεβάζοντας την ελληνική κουζίνα σε άλλο επίπεδο.

Τι μαγειρεύεις πάλι, Ηλία Σκουλά;

Μία κουβέντα με τον προβοκάτορα σεφ πάνω από τα πιάτα του "Ananias Rotisserie".