"St. George Lycabettus Lifestyle Hotel": Λάμψη πέντε χριστουγεννιάτικων αστέρων

Το «St. George Lycabettus Lifestyle Hotel» έχει διοργανώσει για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς.

St. George Lycabettus Lifestyle Hotel

Eκεί που τα φώτα της πόλης γίνονται ένα με τ’ αστέρια, το "St. George Lycabettus Lifestyle Hotel" έχει διοργανώσει για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς, που συνδυάζονται μοναδικά με την πολυβραβευμένη πανοραμική θέα σε ολόκληρη την Αθήνα.

Ένα πραγματικό lifestyle ξενοδοχείο πέντε αστέρων με μακρά ιστορία, υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με δύο διαφορετικά εορταστικά μενού, που έχουν ως συναρπαστικούς σταθμούς πιάτα όπως η ελαφρώς πειραγμένη γαλοπούλα σε σάλτσα gravy με κόκκινα μούρα και κάστανα για το χριστουγεννιάτικό ρεβεγιόν ή το βιολογικό φιλέτο Black Angus με άγρια μανιτάρια και τρούφα, που εμπλουτίζει το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Σε festive mood μπαίνουμε, φυσικά, και ανήμερα των γιορτών, με all time classic εορταστικά πιάτα με ενδιαφέρον twist σε μπουφέ, που εκφράζει την casual όψη των fine dining γεύσεων.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.