Σαββατοκύριακα για brunch στο Matsuhisa Athens

Τα Σαββατοκύριακα, οι λάτρεις της διεθνούς κουζίνας του βραβευμένου Nobu απολαμβάνουν το ανανεωμένο brunch μενού του Matsuhisa Athens στον μαγευτικό κόλπο του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Matsuhisa brunch

Η διαχρονική ποιότητα του Matsuhisa Athens αποτυπώνεται στο νέο brunch μενού που οι επισκέπτες του εμβληματικού εστιατορίου στην αθηναϊκή Ριβιέρα απολαμβάνουν τα Σαββατοκύριακα από τη 1.30 μ.μ έως νωρίς το βράδυ.

Matsuhisa

Το μενού επιμελείται ο Head Chef της ζεστής κουζίνας του εστιατορίου, Θωμάς Κουράκος με πρωταγωνιστές signature και brunch oriented πιάτα, τα οποία συναντούν το ιαπωνικό στοιχείο στο sushi bar του brunch, που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου. Crispy Crab Slider, Wagyu Katsu Sando και Shrimp tempura Udon, είναι μερικές από τις προτάσεις, που διατηρώντας τα υψηλά standard ποιότητας, συνοδεύονται ιδανικά από signature cocktails και premium spirits. 

Matsuhisa cocktail brunch

Ο Χάρης Γεωργόπουλος, Bar Manager του Matsuhisa Athens, επενδύει σε ιδιαίτερα υλικά και συνθέσεις, προτείνοντας επιλογές όπως το classic with a twist Rubicon, με τζιν και λικέρ maraschino, το εξωτικό Picador, με τεκίλα εμπλουτισμένη με κουμκουάτ και σιρόπι βατόμουρο και το Shigeru -με ιαπωνικό coconut fat-washed ουίσκι, yuzu bitters και σιρόπι muscovado. Μια λίστα με premium διεθνείς και ελληνικές ετικέτες κρασιών ολοκληρώνει την εμπειρία του brunch. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.