Οινικά δείπνα στο "Manouka"

Το κομψό εστιατόριο στον 7o όροφο του ξενοδοχείου "Utopia" φιλοξενεί έναν νέο κύκλο δείπνων με πρωταγωνιστές κρασιά επιλεγμένων οινοποιείων συνοδεία ειδικών μενού γευσιγνωσίας με την υπογραφή του σεφ Ευστάθιου Χρηστίδη.

Manouka

Στο rooftop εστιατόριο, που βρίσκεται στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia", ξεκινά ένας νέος κύκλος οινικών δείπνων όπου επιλεγμένα κρασιά φιλοξενούμενων οινοποιείων θα συνοδεύσουν πιάτα ειδικά διαμορφωμένων για τις οινικές βραδιές μενού.

Manouka

Με τη φωτεινή μαρκίζα της πόλης σε πρώτο πλάνο και την ενδιαφέρουσα γευστική προσέγγιση του σεφ Ευστάθιου Χρηστίδη, οι λάτρεις του κρασιού θα απολαύσουν πέντε πιάτα ταιριασμένα με αντίστοιχο αριθμό προτάσεων του τιμώμενου οινοποιείου, που θα είναι διαφορετικό σε κάθε εκδήλωση. Το εναρκτήριο λάκτισμα δίνει το Κτήμα "Γαίας" στις 29 Νοεμβρίου και οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε οι ενδιαφερόμενοι σπεύστε να κάνετε την κράτησή σας έγκαιρα.

Τιμή μενού 29/11: 65€, περιλαμβάνει 5 ποτήρια κρασί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".