Οινικά δείπνα στο "Manouka"

Το κομψό εστιατόριο στον 7o όροφο του ξενοδοχείου "Utopia" φιλοξενεί έναν νέο κύκλο δείπνων με πρωταγωνιστές κρασιά επιλεγμένων οινοποιείων συνοδεία ειδικών μενού γευσιγνωσίας με την υπογραφή του σεφ Ευστάθιου Χρηστίδη.

Manouka

Στο rooftop εστιατόριο, που βρίσκεται στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia", ξεκινά ένας νέος κύκλος οινικών δείπνων όπου επιλεγμένα κρασιά φιλοξενούμενων οινοποιείων θα συνοδεύσουν πιάτα ειδικά διαμορφωμένων για τις οινικές βραδιές μενού.

Manouka

Με τη φωτεινή μαρκίζα της πόλης σε πρώτο πλάνο και την ενδιαφέρουσα γευστική προσέγγιση του σεφ Ευστάθιου Χρηστίδη, οι λάτρεις του κρασιού θα απολαύσουν πέντε πιάτα ταιριασμένα με αντίστοιχο αριθμό προτάσεων του τιμώμενου οινοποιείου, που θα είναι διαφορετικό σε κάθε εκδήλωση. Το εναρκτήριο λάκτισμα δίνει το Κτήμα "Γαίας" στις 29 Νοεμβρίου και οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε οι ενδιαφερόμενοι σπεύστε να κάνετε την κράτησή σας έγκαιρα.

Τιμή μενού 29/11: 65€, περιλαμβάνει 5 ποτήρια κρασί.

Περισσότερες πληροφορίες

Manouka

Ερμού 46, (ξεν. «Utopia» 7ος όροφος), κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/12/2022

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.