Wine dinner στο "Tudor Hall" με το ιστορικό οινοποιείο "Bava"

Το ιστορικό οινοποιείο «Bava» στο Piemonte έχει την τιμητική του στο «Tudor Hall» σε μία μοναδική βραδιά με το κρασί σε πρώτο πλάνο.

Tudor Hall

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου "King George" φιλοξενεί το ιστορικό οινοποιείο "Bava" στο Piemonte για μία βραδιά, στις 5 Νοεμβρίου, σε ένα μοναδικό wine dinner.

Στο δείπνο, επιλεγμένα κρασιά του οινοποιείου θα συνδυαστούν υπό την καθοδήγηση του Head Sommelier Ευάγγελου Ψωφίδη με εκλεπτυσμένα πιάτα του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη αναδεικνύοντας την πλούσια γαστρονομική παράδοση του Πιεμόντε. Ενδεικτικά αναφέρουμε προτάσεις όπως ο τόνος στη σχάρα με σάλτσα εσπεριδοειδών, γλυκές και πικάντικες πιπεριές, τα μανιτάρια του δάσους και πορτσίνι με κάστανα και σαμπαγιόν με φουντούκι, τα σπιτικά ζυμαρικά με 43 κρόκους αυγών ελευθέρας βοσκής, γεμιστά με κουνέλι στιφάδο, το ντουέτο από αρνάκι, σιγομαγειρεμένο μπουτάκι και λαιμό με πουρέ από ρίζες και μπαχαρικά και το "bonet" με σπόρους κακάο, φουντούκι, μπισκότα "amaretti" και σαμπαγιόν αρωματισμένη με αστεροειδή γλυκάνισο, που φιγουράρουν στο μενού ταιριασμένα με 7 διαφορετικά κρασιά του τιμώμενου οινοποιείου. Η εμπειρία είναι μοναδική και αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για τους λάτρεις του είδους οπότε σπεύστε!

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.

29/11/2022

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

Αφιέρωμα Brunch: Ξεχωριστές επιλογές για να απολαύσετε την πιο δημοφιλή τάση

Λαχταριστές αυγοπαρασκευές, αφράτα pancakes, χορταστικά σάντουιτς, plant based σπεσιαλιτέ αλλά και επιλεγμένες κοπές, σε ένα γευστικό ραχάτι στην πρωτεύουσα.

Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Ο τριάστερος σεφ Mauro Colagreco Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως της UNESCO για τη Βιοποικιλότητα

Ο Ιταλοαργεντίνος chef-patron του τριάστερου "Mirazur" στη Μεντόν είναι ο πρώτος σεφ στην ιστορία της UNESCO που τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο.

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.