Wine dinner στο "Tudor Hall" με το ιστορικό οινοποιείο "Bava"

Το ιστορικό οινοποιείο «Bava» στο Piemonte έχει την τιμητική του στο «Tudor Hall» σε μία μοναδική βραδιά με το κρασί σε πρώτο πλάνο.

Tudor Hall

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου "King George" φιλοξενεί το ιστορικό οινοποιείο "Bava" στο Piemonte για μία βραδιά, στις 5 Νοεμβρίου, σε ένα μοναδικό wine dinner.

Στο δείπνο, επιλεγμένα κρασιά του οινοποιείου θα συνδυαστούν υπό την καθοδήγηση του Head Sommelier Ευάγγελου Ψωφίδη με εκλεπτυσμένα πιάτα του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη αναδεικνύοντας την πλούσια γαστρονομική παράδοση του Πιεμόντε. Ενδεικτικά αναφέρουμε προτάσεις όπως ο τόνος στη σχάρα με σάλτσα εσπεριδοειδών, γλυκές και πικάντικες πιπεριές, τα μανιτάρια του δάσους και πορτσίνι με κάστανα και σαμπαγιόν με φουντούκι, τα σπιτικά ζυμαρικά με 43 κρόκους αυγών ελευθέρας βοσκής, γεμιστά με κουνέλι στιφάδο, το ντουέτο από αρνάκι, σιγομαγειρεμένο μπουτάκι και λαιμό με πουρέ από ρίζες και μπαχαρικά και το "bonet" με σπόρους κακάο, φουντούκι, μπισκότα "amaretti" και σαμπαγιόν αρωματισμένη με αστεροειδή γλυκάνισο, που φιγουράρουν στο μενού ταιριασμένα με 7 διαφορετικά κρασιά του τιμώμενου οινοποιείου. Η εμπειρία είναι μοναδική και αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για τους λάτρεις του είδους οπότε σπεύστε!

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.