Αφιέρωμα ελληνική κουζίνα: το δικό μας soul food σε εστιατόρια και ταβέρνες για κάθε διάθεση

Aυθεντικές και μοντέρνες εκδοχές της ελληνικής κουζίνας σε χαρακτηριστικά στέκια της πόλης.

Ελληνική Κουζίνα Λεμονόκηπος © Λεωνίδας Τούμπανος

Ζωντανό εθνικό κεφάλαιο, φορτισμένο με τη ζεστασιά της οικειότητας και της παιδικής μας ­μνήμης, η ελληνική κουζίνα έχει ανεβεί δυναμικά τα τελευταία χρόνια, πατώντας γερά στην παράδοση και αντλώντας από τις νέες εξελίξεις. Απολαμβάνουμε αυθεντικές και μοντέρνες εκδοχές της σε χαρακτηριστικά στέκια της πόλης, από βραβευμένα εστιατόρια μέχρι comfort bistros και ταβερνάκια.

Δείτε το αφιέρωμα εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.