Για weekend brunch στο "New Hotel"

Η απολαυστική συνήθεια του brunch επιστρέφει στο "New Hotel" με κλασικές αλλά και νέες προτάσεις.

New Hotel

Όι γεύσεις που έκαναν το brunch του ντιζαϊνάτου "New Hotel" μια από τις αγαπημένες συνήθειες τόσο των Αθηναίων όσο και των επισκεπτών της πόλης επιστρέφουν τα Σαββατοκύριακα εμπλουτισμένες με μενού που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από φρέσκες και δημιουργικές ιδέες.

New Hotel

Ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης υπογράφει το μενού που περιλαμβάνει από pancakes και φρεσκοψημένες σφολιάτες μέχρι ρυζόγαλο με σπόρους chia και το "smashed burger” με American Angus. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στο φετινό μενού ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στα πιάτα με βιολογικά αυγά και προτάσεις όπως όπως τα all-time-classic eggs Benedict, eggs Florentine και o παραδοσιακός καγιανάς ενώ θα βρείτε επίσης ποικιλία από σαλάτες, sandwich και τα περίφημα "brunch specials”.

Ωράριο Λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή, 12.00 – 17.00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.