Όι γεύσεις που έκαναν το brunch του ντιζαϊνάτου "New Hotel" μια από τις αγαπημένες συνήθειες τόσο των Αθηναίων όσο και των επισκεπτών της πόλης επιστρέφουν τα Σαββατοκύριακα εμπλουτισμένες με μενού που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από φρέσκες και δημιουργικές ιδέες.
Ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης υπογράφει το μενού που περιλαμβάνει από pancakes και φρεσκοψημένες σφολιάτες μέχρι ρυζόγαλο με σπόρους chia και το "smashed burger” με American Angus. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στο φετινό μενού ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στα πιάτα με βιολογικά αυγά και προτάσεις όπως όπως τα all-time-classic eggs Benedict, eggs Florentine και o παραδοσιακός καγιανάς ενώ θα βρείτε επίσης ποικιλία από σαλάτες, sandwich και τα περίφημα "brunch specials”.
Ωράριο Λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή, 12.00 – 17.00