Για weekend brunch στο "New Hotel"

Η απολαυστική συνήθεια του brunch επιστρέφει στο "New Hotel" με κλασικές αλλά και νέες προτάσεις.

New Hotel

Όι γεύσεις που έκαναν το brunch του ντιζαϊνάτου "New Hotel" μια από τις αγαπημένες συνήθειες τόσο των Αθηναίων όσο και των επισκεπτών της πόλης επιστρέφουν τα Σαββατοκύριακα εμπλουτισμένες με μενού που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από φρέσκες και δημιουργικές ιδέες.

New Hotel

Ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης υπογράφει το μενού που περιλαμβάνει από pancakes και φρεσκοψημένες σφολιάτες μέχρι ρυζόγαλο με σπόρους chia και το "smashed burger” με American Angus. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στο φετινό μενού ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στα πιάτα με βιολογικά αυγά και προτάσεις όπως όπως τα all-time-classic eggs Benedict, eggs Florentine και o παραδοσιακός καγιανάς ενώ θα βρείτε επίσης ποικιλία από σαλάτες, sandwich και τα περίφημα "brunch specials”.

Ωράριο Λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή, 12.00 – 17.00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

01/12/2022

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

"Ποιο εστιατόριο θα ήθελα να έχω ανοίξει": 4 σεφ και restaurateurs απαντούν

4 σημαντικοί εκπρόσωποι της αθηναϊκής εστίασης μιλούν για εκείνα τα μέρη που θα ήθελαν οι ίδιοι να έχουν φτιάξει. Και δεν είναι ασφαλώς τα δικά τους.

Panettone al Parmigiano & Pepe Sichuan, ένα αναπάντεχο deli!

Ένα "αλμυρό" panettone ίσως ακούγεται παράξενα… μέχρι να δοκιμάσεις αυτή τη νέα παραλλαγή του γνήσιου μιλανέζικου panettone Mito21, που έκλεψε πέρσι τις εντυπώσεις.