Brunch με επιλογές για καλό σκοπό στο "Gallerie Café"

Εκτός από το κλασικό brunch, όσοι παραγγείλουν ροζ μακαρόν ή ροφήματα σοκολάτας θα στηρίζουν οικονομικά τον Σύλλογο W4O-Hellas (Γυναίκες στην Ογκολογία).

Gallery Cafe Brunch

Το brunch ηρθε για να μεινει στο Galerie Café του ξενοδοχείου "Athens Capital-MGallery Collection" αφού πλέον καθιερώνεται σε καθημερινή βάση ενώ κάθε Σάββατο στο πλάνο μπαίνει και live Dj set συμπληρώνοντας την εμπειρία της χαλαρής εξόδου του Σαββατοκύριακου. 

Το μενού που επιμελείται ο Executive Chef του ξενοδοχείου Δημήτρης Μπούτσαλης και η ομάδα του, περιλαμβάνει signature πιάτα και cocktails όπως επίσης vegetarian και vegan επιλογές. Burgers, ιταλική πίτσα, poke και acai bowls, σαλάτες, πιάτα με πρωταγωνιστές τα αυγά σε διάφορες παραλλαγές, όπως τα αυγά benedict αλλά και τα chef’s signature αυγά καγιανά, φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα και κέικ, με ένα μπουφέ πλούσιο σε viennoiseries, συνθέτουν την απολαυστική brunch experience. 

Μαψαρον Galerie Café

Ειδικά για τον Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία για δεύτερη συνεχομένη χρονιά να συνεισφέρουν με ένα συμβολικό τρόπο υπέρ του Συλλόγου W4O-Hellas (Γυναίκες στην Ογκολογία), που έχει ως στόχο την προώθηση του διαλόγου των γυναικών ογκολόγων και την ουσιαστική προσφορά στις ασθενείς με καρκίνο. Πιο συγκεκριμένα, όσοι παραγγείλουν στο Galerie Café ροζ μακαρόν ή ροζ ζεστό ρόφημα σοκολάτας θα στηρίζουν οικονομικά τον W4O-Hellas, καθώς όλα τα έσοδα θα διατίθενται υπέρ του Συλλόγου.  

Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2 | Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.