Η άνοδος και η πτώση του Chef Charlie Trotter στο ντοκιμαντέρ "Love, Charlie"

Ένα αμερικανικό ντοκιμαντέρ που εξερευνά την άνοδο, την κάθοδο και την κληρονομιά του αείμνηστου σεφ Charlie Trotter, κυκλοφορεί το Νοέμβριο.

Love Charlie © Greenwich Entertainment

Σε σκηνοθεσία και σενάριο της Rebecca Halpern, η ταινία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου, παρουσιάζει τη ζωή του Charlie Trotter, ενός από τους πρώτους celebrity chefs, το εστιατόριο του οποίου στο Lincoln Park αποτέλεσε γαστρονομικό προορισμό από το 1987 έως το 2012. Η άνοδός του ωστόσο είχε ένα τίμημα.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει αποκλειστικό υλικό, επιστολές από προσωπικά και οικογενειακά αρχεία και ένα ευρύ φάσμα συνεντεύξεων που περιγράφουν την καταστροφική επιδίωξη της τελειότητας από τον σεφ, μέχρι τον θάνατό του το 2013. Αρκετοί υψηλού προφίλ συνάδελφοί του μιλούν για τις αναμνήσεις τους από τον Trotter, όπως ο Grant Achatz (Alinea), ο Homaro Cantu (Moto), ο Giuseppe Tentori (GT Fish & Oyster) και ο Graham Elliot, ο οποίος εργάστηκε στην κουζίνα του Trotter. Υπάρχουν επίσης εμφανίσεις του Anthony Bourdain και της Julia Child. Η ταινία έχει ήδη λάβει πολύ θετικές κριτικές σε φεστιβάλ με την Chicago Tribune να τη χαρακτηρίζει "το πρώτο πλήρως επιτυχημένο ντοκιμαντέρ για τον θρίαμβο και το μαρτύριό του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
25/11/2022

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μάθεις τα πάντα για το μέλι

Γνωρίστε σπάνιες ποικιλίες ελληνικού μελιού και νέα προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Τα κορυφαία εστιατόρια

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Το Σymposio είναι το event που θα αλλάξει τη Βαρβάκειο

Με τενόρους να συναντούν techno DJs, ξυλοπόδαρους να προσπερνούν αρπίστριες και street food κιόσκια να αχνίζουν μυρωδιές πλάι σε εκθέσεις ζωγραφικής, η γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος στη Δημοτική Αγορά της Αθήνας μεταμορφώνεται στο urban σκηνικό ενός ανατρεπτικού event, που έρχεται για να μεταμορφώσει την εικόνα που έχουμε για το στομάχι της πόλης.

"Manοuka": Οινογευσιγνωσία με την Ακρόπολη "on screen"

Σφιχτά ενοποιημένο γαστρονομικό σενάριο με μοντέρνα προσέγγιση, οινικό cast με επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέρουσα μπάρα με φόντο την Ακρόπολη δίνουν τον τόνο στο rooftop εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia".

Οι πιο γνωστοί μύθοι για το ποτό

Όχι, δε φταίει εκείνο το σφηνάκι στο τέλος για το hangover σου.