Τα παιδιά θέλουν τις (νόστιμες) Κυριακές τους

Δημιουργική απασχόληση, face painting και ένα πεντανόστιμο παιδικό γεύμα περιμένουν τις Κυριακές τους μικρούς θαμώνες του πιο rock αθηναϊκού πόστου.

Παιδί φαγητό © Pablo Merchán Montes

Οι καθιερωμένες "παιδικές Κυριακές" επιστρέφουν στο Hard Rock Café Athens που υποδέχεται παιδιά κάτω των 10 ετών με ειδικό μενού και ένα ολόκληρο τετράωρο με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Τα κυριακάτικα μεσημέρια περιμένουν τους μικρούς "roχstars" από τις 12 έως τις 4, γεμάτα με δημιουργική απασχόληση και face painting και ένα πεντανόστιμο παιδικό γεύμα για να το απολαύσουν μετά την απασχόληση τους. Το ειδικό Kids Menu περιλαμβάνει νόστιμες προτάσεις όπως το διάσημο "Buddy Jr's cheese burger", τραγανές κοτομπουκιές με σάλτσα BBQ, ψητό στήθος κοτόπουλου με λαχανικά και το κρεμώδες Mac & Cheese. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν μαζί τα comfort πιάτα του μενού μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από χορταστικά main courses, starters για προθέρμανση αλλά και απολαυστικά γλυκά. Για αυτούς ωστόσο που προσέχουν υπάρχουν και οι επιλογές glutten free σε κυρίως πιάτα αλλά και επιδόρπια.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 3245170 | athens_salescoordinator@hardrock.com. Η είσοδος για κάθε παιδί είναι 15€ συμπεριλαμβανομένου του γεύματος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.