"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand «Cap Cap» λανσάροντας τέσσερα γλυκά με «spooky twist» και έμπνευση το Halloween.

Fridays

Το παραμύθι του "Cap Cap" "ντύνει” φέτος το φθινόπωρο όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 4 έως 31 Οκτωβρίου με το "Wicked Spells dessert menu", εν όψει Halloween, στο πλαίσιο ενός εντυπωσιακού concept επενδυμένο με "Hocus Pocus", σκαλιστές κολοκύθες και ιστούς αράχνης για τους μικρούς μας φίλους και φυσικά όσους παραμένουν παιδιά. 

Fridays Cap Cap

Οι προτάσεις της ομάδας του "Cap Cap" που απαντούν με παιγνιώδη "γλύκα" στην ερώτηση "Φάρσα ή κέρασμα;" περιλαμβάνουν limited edition απολαυστικές δημιουργίες όπως το "Bloody Velvet", ένα red velvet με cream cheese και φράουλες ή το απόλυτα φθινοπωρινό "Wicked Pumpkin", ένα blondie λευκής σοκολάτας με κολοκύθα, cream cheese, γαρνιρισμένο με σως speculoos και marshmallow, το "Yummy Spider" ένα σοκολατένιο soft cookie pie με γέμιση bueno αλλά και το "R.I.P", σοκολατένιο brookie - μισό brownie, μισό cookie - ψημένο με ζύμη μπισκότου σοκολάτας και φυστικοβούτυρο, σερβιρισμένο με παγωτό βανίλια, σως σοκολάτας και τριμμένο μπισκότο Oreo®, ό,τι πρέπει για τους λάτρεις της σοκολάτας. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
02/12/2022

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.