Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Lit Athens Αλεξάνδρα Μήτσιου

Το ολόφρεσκο Lit Athens δίπλα από τον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου, είναι το πιο διαφορετικό all-day bar restaurant της πόλης. Καρπός αγάπης τεσσάρων νέων με μακρά εμπειρία στην εστίαση, το νέο αυτό hip στέκι του Κέντρου μιξάρει διασκέδαση και γεύση σε μια ολιστική εμπειρία, όπου το ξεχωριστό design αγκαλιάζεται από ατόφια αθηναϊκά vibes και feelgood διάθεση.

Lit Athens

Δίπλα στο πάρκο του Αδριανού, με τραπεζάκια έξω, αλλά και όμορφη εσωτερική σάλα για τις δροσερές βραδιές, στοιχεία από την παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα επικρατούν στην διακόσμηση, με το κλασικό και το σύγχρονο να μιξάρονται όχι μόνο στην αύρα, αλλά και τις γεύσεις του καινούριου spot. Comfort μεσογειακές γεύσεις, πειραγμένες με μοντέρνα twists συνθέτουν το μενού που υπογράφει ο Μάνος Σαρής, ενώ τη λίστα των cocktail επιμελείται ο Αναστάσιος Καραφουλίδης, με γεύσεις που ακολουθούν τις εποχές, αλλά και classics που… αρνούνται να παλιώσουν. Κάπως, δηλαδή, σαν την Αθήνα την ίδια!

Lit Ahtnes

Θησείου 15 , Μοναστηράκι, 210-3317457, IG: @lit.athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
02/12/2022

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.