Οι μαέστροι της πίτσας στα νέα επεισόδια του 'Chef's Table'

Ο νέος κύκλος είναι αφιερωμένος σε κάποιους από τους κορυφαίους pizzaiolos του πλανήτη.

CHEF'S TABLE: PIZZA

"Η πίτσα είναι πολλά περισσότερα από σάλτσα ντομάτας και λιωμένο τυρί" αναφέρει στο trailer του νέου κύκλου του 'Chef’s Table' η Ann Kim. "Η πίτσα είναι τέχνη" συμπληρώνει η βραβευμένη με James Beard Award σεφ, προλογίζοντας με τον μάλλον πιο χαρακτηριστικό όσο και ξεκάθαρο τρόπο τα καινούρια επεισόδια της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς του Netflix. Αυτά είναι επικεντρωμένα στη βασίλισσα του comfort food, την πίτσα, και μερικούς από τους πιο άξιους δημιουργούς της σε οικουμενικό επίπεδο. 

Αρχικά, να πέσει το trailer:

Στα 6 επεισόδια του 'Chef’s Table: Pizza', οι ύψιστοι pizzaiolos Sarah Minnick, Franco Pepe, Gabriele Bonci, Ann Kim, Chris Bianco και Yoshihiro Imai ταξιδεύουν το θεατή σε μία γευστική περιήγηση που ξεκινά από τα βάθη της ιταλικής γαστρονομικής κουλτούρας αλλά επεκτείνεται πολύ πιο μακριά από τις πιτσο-μητροπόλεις της γείτονος χώρας, μέχρι εκεί που τρώνε πίτσα, δηλαδή παντού - πιο συγκεκριμένα από το Πόρτλαντ και τη Μινεσότα των ΗΠΑ έως το Κιότο της Ιαπωνίας. Φυσικά, το συγκεκριμένο ταξίδι περιλαμβάνει αφράτη και άψογα ψημένη ζύμη, τραγανά κορνιτσιόνε και φίνα toppings. 

Η σειρά των David Gelb, Andrew Fried, Brian McGinn και Danny O'Malley έχει καταφέρει από το 2015 όταν και έκανε πρεμιέρα να μεταφέρει μία διαφορετική εικόνα για τον κόσμο της γεύσης στο μαζικό κοινό, συνδυάζοντας την ουσία του φαγητού με προσωπικές ιστορίες, έξοχο storytelling και θαυμάσια κινηματογράφηση.

> Διάβασε ακόμη: Το 'Survivor' συναντά το 'MasterChef' στο 'Chefs vs. Wild'

Παράλληλα, φροντίζει να καλύπτει κάθε είδος κουζίνας, αφουγκραζόμενη τις αμέτρητες κουλτούρες που έχουν χτιστεί γύρω από ένα τραπέζι και κάνοντας ανοίγματα σε ανθρώπους του χώρου κάθε εθνικότητας και φυλής. Γεγονός που πρακτικά -και μεταξύ άλλων- σημαίνει πως το εύρος των τεχνικών, του στυλ και των υλικών μπορεί να επεκταθεί σημαντικά σε κάθε νέα σεζόν.
 

Το "Chef's Table: Pizza" κάνει πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming στις 8 Σεπτεμβρίου. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".