Η trattoria "Μαρίκα" υποδέχται το φθινόπωρο με νέα πιάτα στον κήπο της

H trattoria που αγκαλιάζει τους επισκέπτες της με ένα ζεστό «buongiorno» και τους καλησπερίζει με καλοφτιαγμένο comfort food ιταλικής κουζίνας, είναι σταθερή αξία στο Χαλάνδρι προσφέροντας γεύσεις που ανανεώνονται συνεχώς.

Μαρίκα

Στο δροσερό σκηνικό μιας καλοφτιαγμένης μονοκατοικίας, στην καρδιά του ολάνθιστου κήπου της, θα σας υποδεχτεί η γνωστή trattoria του Χαλανδρίου που λειτουργεί όλη μέρα, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Η γευστική φροντίδα της "Μαρίκας", που έχουν αγαπήσει οι σταθεροί θαμώνες της ξεδιπλώνεται από το ξεκίνημα της μέρας σε ένα καλοφτιαγμένο brunch με αποκλειστικά ιταλικό καφέ και panini και προτάσεις όπως η αρωματική ομελέτα με μανιτάρια και τρούφα ή bambolini. Από το μεσημέρι, οι ιταλιάνικες πρώτες ύλες μοστράρονται με σκέρτσο σε νόστιμες comfort συνταγές ζυμαρικών όπως τα λαχταριστά ραβιολίνι με τυριά και η αυθεντική καρμπονάρα με αβγό και γκουαντσιάλε, ενώ φτάνοντας εδώ σίγουρα θα δοκιμάσετε τις πίτσες με χειροποίητο ζυμάρι, όπως η Bianca με καπνιστή πανσέτα, ρικότα και φρέσκα μανιτάρια. Στο νέο μενού φιγουράρουν και νέες, φρέσκες προσθήκες όπως σούπα μπρόκολο με γκοργκοντζόλα και χειροποίητο κρουτόν, πίτσα καπρέζε με μοτσαρέλα, φρέσκια και πέστο βασιλικού ενώ δεν θα φύγετε χωρίς να δοκιμάστετε το γλυκό ριζότο με Αμαρέτο και φίλε αμυγδάλου.

Περισσότερες πληροφορίες

Marika Trattoria.

Αγίας Παρασκευής 109, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.