Mirra Kythnos: Νησιωτικό dining με άποψη στην Κύθνο

Ένα προσεγμένο all-day, που έγινε προορισμός από τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του.

Mirra

Ποιοτικό comfort food με διαλεχτές πρώτες ύλες, νόστιμα πιάτα σύγχρονης προσέγγισης και επιλεγμένες κοπές κρέατος συνθέτουν την κάρτα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον σεφ Στέφανο Σαράντο στο νόστιμο αυτό πόστο της Κύθνου. Εδώ θα απολαύσετε ένα πλούσιο brunch με παρασκευές αυγών, ομελέτες και healthy power bowls, αλλά και Pinsa, χορταστικά σάντουιτς και smash double burgers. Στη βραδινή κάρτα φιγουράρουν σπεσιαλιτέ όπως tartare από βοδινό φιλέτο, καβουροσαλάτα tartare με βασιλικό καβούρι Αλάσκας και yellow tuna, αλλά προτάσεις για δυνατούς παίχτες όπως USDA Prime Black Angus, fillet, striploin και ribeye. Συχνά μάλιστα μπορεί να πετύχετε και διαφορετικές κοπές ωρίμασης όπως Porterhouse ή slow cooked σπαλομπριζολα.

Mirra

Την ενημερωμένη κάβα του "Mirra" που επίσης διαθέτει συλλογή με γιαπωνέζικα whisky, παλαιωμένα τζιν, ρούμι κ.α., υπογράφει η sommelier Κωνσταντίνα Ρούσσου ολοκληρώνοντας την εμπειρία με ταιριαστά pairings από μια ευρεία γκάμα ετικετών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, αλλά και guests-παρουσιάσεις οινοποιείων. 

Mirra, Μέριχας, Κύθνος τηλ. 6947778768

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μάκης Δεναξάς: "Η επένδυση στη γαστρονομία είναι φυσική εξέλιξη της φιλοξενίας"

Ο άνθρωπος πίσω από το "Liostasi" της Ίου, ένα από τα πιο ξεχωριστά boutique ξενοδοχεία των Κυκλάδων, αλλά και από το πολυβραβευμένο εστιατόριο "Grandma’s" που απέσπασε φέτος έναν ακόμη Χρυσό Σκούφο, εξηγεί γιατί η σύνδεση τουρισμού και γαστρονομίας είναι μια αυτονόητη συνταγή επιτυχίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
29/09/2023

Πήραμε το πτυχίο μας από το "Πανεψηστήμιο" του Burger Fest με τη βοήθεια της Visa

Επισκεφτήκαμε το μεγάλο food festival, που επέστρεψε για ένα ακόμη τετραήμερο στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, και αναμεταδίδουμε τις εντυπώσεις μας.

Antigone Economides Ceramics: Ένα bazaar με ξεχωριστό dinnerware

Η Αντιγόνη Οικονομίδου ανοίγει για πρώτη φορά το studio της στο κοινό.

Το "Σymposio" επιστρέφει για νέα σεζόν στη Βαρβάκειο

Το viral event που ένωσε τέχνη, γεύση, γαστρονομία και χορό σε ένα συναρπαστικό ψηφιδωτό διασκέδασης, αλλάζοντας μια κι έξω τον τρόπο που βλέπουμε την Κεντρική Αγορά της πόλης, επανέρχεται για να υποδεχτεί το φθινόπωρο αυτήν την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου.

"Νυν" στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: Η εστιατορική άφιξη της χρονιάς από τους Αθανασιάδη-Μισομικέ

Το νέο εστιατόριο στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης έχει την υπογραφή του Nice n Easy Group, με μια ομάδα από δημιουργικά μαγειρικά μυαλά να ετοιμάζουν ένα project υψηλών προδιαγραφών. Καταγράφουμε τις πρώτες πληροφορίες.

Δύο εβδομάδες ακόμη για να δοκιμάσετε τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας σε σπέσιαλ τιμές: Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας συνεχίζονται!

Το πιο δημοφιλές και πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας που διοργανώνεται από το "α", τους Χρυσούς Σκούφους, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και την Τράπεζα Πειραιώς, συνεχίζεται για λίγες ακόμα μέρες προσφέροντας την ευκαιρία στους φίλους της γαστρονομίας να δοκιμάσουν τα μενού των βραβευμένων εστιατορίων της χώρας σε ειδικές τιμές και να κερδίσουν σπουδαία γαστρονομικά δώρα.

Βασίλειος Κουμπής: "Μέσα από τα εστιατόρια προστατεύουμε την παράδοση του τόπου"

Ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου Katikies δεν ηγείται μόνο ενός μπουκέτου από τα πιο ζηλευτά premium καταλύματα της χώρας, αλλά και μιας στρατηγικά σχεδιασμένης πρωτοβουλίας ανάδειξης και διαφύλαξης της γαστρονομικής κληρονομιάς των Κυκλάδων, μέσα από κορυφαία εστιατόρια σε Μύκονο και Σαντορίνη. Υπάρχει καλύτερη απόδειξη απ’ αυτήν, για την αγαστή συνεργασία γαστρονομίας και τουρισμού;