
Ποιοτικό comfort food με διαλεχτές πρώτες ύλες, νόστιμα πιάτα σύγχρονης προσέγγισης και επιλεγμένες κοπές κρέατος συνθέτουν την κάρτα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον σεφ Στέφανο Σαράντο στο νόστιμο αυτό πόστο της Κύθνου. Εδώ θα απολαύσετε ένα πλούσιο brunch με παρασκευές αυγών, ομελέτες και healthy power bowls, αλλά και Pinsa, χορταστικά σάντουιτς και smash double burgers. Στη βραδινή κάρτα φιγουράρουν σπεσιαλιτέ όπως tartare από βοδινό φιλέτο, καβουροσαλάτα tartare με βασιλικό καβούρι Αλάσκας και yellow tuna, αλλά προτάσεις για δυνατούς παίχτες όπως USDA Prime Black Angus, fillet, striploin και ribeye. Συχνά μάλιστα μπορεί να πετύχετε και διαφορετικές κοπές ωρίμασης όπως Porterhouse ή slow cooked σπαλομπριζολα.

Την ενημερωμένη κάβα του "Mirra" που επίσης διαθέτει συλλογή με γιαπωνέζικα whisky, παλαιωμένα τζιν, ρούμι κ.α., υπογράφει η sommelier Κωνσταντίνα Ρούσσου ολοκληρώνοντας την εμπειρία με ταιριαστά pairings από μια ευρεία γκάμα ετικετών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, αλλά και guests-παρουσιάσεις οινοποιείων.
Mirra, Μέριχας, Κύθνος τηλ. 6947778768