''Diego'': Σεβίτσε και κοκτέιλ στο λάτιν Θησείο

Street και πολυπολιτισμίκα vibes στο κέντρο της πόλης.

Diego

Μια λατινοαμεριικάνικη αυλή που μοιάζει φερμένη εδώ απ’ τις γειτονιές του Μεξικού, με το ταμπεραμέντο της να ξεχύνεται στον πεζόδρομο της Αδριανού και να κατρακυλάει στα στενάκια του Θησείου, το "Diego" είναι το σημείο όπου η Αθήνα συναντά τους τροπικούς, με την Ακρόπολη ολόλαμπρη στο φόντο. Ένα γνήσιο στέκι για όσους αισθάνονται εξερευνητές στην πόλη τους, κρατά την πυξίδα του σταθερά προσανατολισμένη στο αυθεντικό fun, με τα καλοκαιρινά vibes να σιγοντάρουν οι spicy γεύσεις.

Diego

Η σεφ Ελένη Σαράντου, με support από την Ηλέκτρα Ρίγκου, υπογράφει εδώ ένα μενού με ιδιαίτερη αγάπη στην ωμοφαγία, πλαισιώνοντας με σεβίτσε, ταρτάρ και καρπάτσιο εξαιρετικών θαλασσινών και ψαριών, το άχαστο σουξέ του "Diego": το μυθικό καλάθι με τις αχνιστές καραβίδες, που έρχονται με spicy sauce και πατάτες Περού, και τρώγονται απαραιτήτως με τα χέρια. Το να γλείφεις τα δάχτυλά σου επιβάλλεται, πράγμα που κάνει το πιάτο ιδανικό για date night… Τη street εμπειρία σιγοντάρουν οι δυνατές spirit ετικέτες του μπαρ, ενώ τη μουσική μπάντα αναλαμβάνουν συχνά-πυκνά αρτίστες του δρόμου, δίνοντας στον έξω χώρο του "Diego" ατμόσφαιρα συναυλίας, την ώρα που στο εσωτερικό τα decks αναλαμβάνουν δυνατά ονόματα της DJ σκηνής.

Περισσότερες πληροφορίες

Diego

Αδριανού 1, Θησείο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.