''Diego'': Σεβίτσε και κοκτέιλ στο λάτιν Θησείο

Street και πολυπολιτισμίκα vibes στο κέντρο της πόλης.

Diego

Μια λατινοαμεριικάνικη αυλή που μοιάζει φερμένη εδώ απ’ τις γειτονιές του Μεξικού, με το ταμπεραμέντο της να ξεχύνεται στον πεζόδρομο της Αδριανού και να κατρακυλάει στα στενάκια του Θησείου, το "Diego" είναι το σημείο όπου η Αθήνα συναντά τους τροπικούς, με την Ακρόπολη ολόλαμπρη στο φόντο. Ένα γνήσιο στέκι για όσους αισθάνονται εξερευνητές στην πόλη τους, κρατά την πυξίδα του σταθερά προσανατολισμένη στο αυθεντικό fun, με τα καλοκαιρινά vibes να σιγοντάρουν οι spicy γεύσεις.

Diego

Η σεφ Ελένη Σαράντου, με support από την Ηλέκτρα Ρίγκου, υπογράφει εδώ ένα μενού με ιδιαίτερη αγάπη στην ωμοφαγία, πλαισιώνοντας με σεβίτσε, ταρτάρ και καρπάτσιο εξαιρετικών θαλασσινών και ψαριών, το άχαστο σουξέ του "Diego": το μυθικό καλάθι με τις αχνιστές καραβίδες, που έρχονται με spicy sauce και πατάτες Περού, και τρώγονται απαραιτήτως με τα χέρια. Το να γλείφεις τα δάχτυλά σου επιβάλλεται, πράγμα που κάνει το πιάτο ιδανικό για date night… Τη street εμπειρία σιγοντάρουν οι δυνατές spirit ετικέτες του μπαρ, ενώ τη μουσική μπάντα αναλαμβάνουν συχνά-πυκνά αρτίστες του δρόμου, δίνοντας στον έξω χώρο του "Diego" ατμόσφαιρα συναυλίας, την ώρα που στο εσωτερικό τα decks αναλαμβάνουν δυνατά ονόματα της DJ σκηνής.

Περισσότερες πληροφορίες

Diego

Αδριανού 1, Θησείο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/08/2022

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.

Το χειροποίητο iced tea "Feeju" φέρνει τη βιωσιμότητα στο ποτήρι σας!

Μια αναζωογονητική δόση δροσιάς και ευεξίας με το πιο χορταστικό παγωμένο τσάι που μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά, χωρίς τύψεις.

''Libertine drinkery'': Στη Νέα Φιλαδέλφεια για cocktails και streetfood

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και νόστιμες επιλογές για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και εξαιρετικό streetfood στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας.