Μια λατινοαμεριικάνικη αυλή που μοιάζει φερμένη εδώ απ’ τις γειτονιές του Μεξικού, με το ταμπεραμέντο της να ξεχύνεται στον πεζόδρομο της Αδριανού και να κατρακυλάει στα στενάκια του Θησείου, το "Diego" είναι το σημείο όπου η Αθήνα συναντά τους τροπικούς, με την Ακρόπολη ολόλαμπρη στο φόντο. Ένα γνήσιο στέκι για όσους αισθάνονται εξερευνητές στην πόλη τους, κρατά την πυξίδα του σταθερά προσανατολισμένη στο αυθεντικό fun, με τα καλοκαιρινά vibes να σιγοντάρουν οι spicy γεύσεις.
Η σεφ Ελένη Σαράντου, με support από την Ηλέκτρα Ρίγκου, υπογράφει εδώ ένα μενού με ιδιαίτερη αγάπη στην ωμοφαγία, πλαισιώνοντας με σεβίτσε, ταρτάρ και καρπάτσιο εξαιρετικών θαλασσινών και ψαριών, το άχαστο σουξέ του "Diego": το μυθικό καλάθι με τις αχνιστές καραβίδες, που έρχονται με spicy sauce και πατάτες Περού, και τρώγονται απαραιτήτως με τα χέρια. Το να γλείφεις τα δάχτυλά σου επιβάλλεται, πράγμα που κάνει το πιάτο ιδανικό για date night… Τη street εμπειρία σιγοντάρουν οι δυνατές spirit ετικέτες του μπαρ, ενώ τη μουσική μπάντα αναλαμβάνουν συχνά-πυκνά αρτίστες του δρόμου, δίνοντας στον έξω χώρο του "Diego" ατμόσφαιρα συναυλίας, την ώρα που στο εσωτερικό τα decks αναλαμβάνουν δυνατά ονόματα της DJ σκηνής.