Η ζουμερή επιστροφή του Burger Fest

Ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά food festivals επανέρχεται τον Σεπτέμβριο στην Τεχνόπολη, για δύο γευστικά τριήμερα.

BURGER FEST 2022 ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Τα -καλοφτιαγμένα- burgers έχουν μπει για τα καλά στις γαστρονομικές ζωές των Αθηναίων foodies τα τελευταία χρόνια και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Το Burger Fest έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο brand awareness του μπιφτεκόψωμου στα γευστικά δρώμενα της πόλης, συστήνοντας αρχικά στο κοινό κάποιους εκ των αξιότερων εκπροσώπων του σπορ και, μετέπειτα, προσφέροντας τα απαραίτητα κάθε φορά updates. 

Δικαιολογημένα, θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά food festivals, για όλους τους σωστούς και νόστιμους λόγους.

BURGER FEST ΟΑΚΑ 2022

BURGER FEST 2022 ΟΑΚΑ 2

Το Burger Fest λοιπόν επιστρέφει από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου έως και την  Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου καθώς και από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, μετατρέποντας το Ο.Α.Κ.Α. σε ένα απέραντο burgerάδικο.

> Διάβασε ακόμη: Θα έπαιρνες ποτέ burger σε ένα high-end εστιατόριο;

Παράλληλα και συμπληρωματικά με το καθαρά 'πρακτικό' σκέλος (δηλαδή τα όσα θα σερβίρουν τα κορυφαία burger houses της Αθήνας), θα υπάρχουν lives, DJ sets και μπόλικα ευφάνταστα challenges.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
10/08/2022

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.