Τι μαγειρεύει το φετινό Taste of Athens;

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο γαστρονομικό event στο Ζάππειο έχει αρχίσει! Μουσική και πολλή φαγήτο έρχονται για άλλη μια χρονιά στο Ζάππειο, με διακεκριμένους σεφ και εσιατόρια να ετοιμάζουν μοναδικά πιάτα.

Taste of Athens

Για τέσσερις ημέρες, από την Πέμπτη 07 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου, δέκα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια έρχονται στο Ζάππειο, στη pop-up εκδοχή τους και στο πλαίσιο του φετινού Taste of Athens, με ειδικά μενού γευσιγνωσίας και μερικά από τα signature πιάτα τους σε προνομιακές τιμές (3, 6, 9 και 12 ευρώ).

Ταυτόχρονα, φέτος, ο παλμός του Taste of Athens γίνεται ακόμα πιο δυνατός, με live εμφανίσεις-έκπληξη και DJ Sets σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Με τη βελούδινη φωνή της Ρένας Μόρφη την Πέμπτη, τον κομψό jazzy ήχο των Swingin’ Cats την Παρασκευή, την ανεξάντλητη ενέργεια των Οnirama το Σάββατο βράδυ, τις απροσδόκητες ενορχηστρώσεις και τη μελωδική φωνή της Μαρίνα Σάττι την Κυριακή, αλλά και με special DJ sets από τους παραγωγούς του En Lefko 87.7 κάτω από τον απογευματινό ήλιο.

Η σκηνή του Taste Theater by Grundig | Kotsovolos γεμίζει και τις τέσσερις ημέρες με ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα:

TASTE TALKS BY GRUNDIG | KOTSOVOLOS
Με έμπνευση από το φαγητό και τον κοινωνικό του ρόλο, αλλά και την… Αρχαιότητα, το Instagram, το "μαγικό" προζύμι και την Ανατολή.

#RespectFoodRecipes BY GRUNDIG | KOTSOVOLOS
Mε πρωτότυπες ιδέες και συνταγές κατά της σπατάλης τροφίμων.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ BY LIDL ΕΛΛΑΣ x ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Ένα εργαστήρι βιωσιμότητας με τη διακεκριμένη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου που αξιοποιεί αγαπημένα εποχιακά προϊόντα του Ιουλίου σε δημιουργικές παρασκευές.

Οι ομάδες και οι σεφ των βραβευμένων με Αστέρια Michelin εστιατορίων του Φεστιβάλ, μαγειρεύουν μπροστά μας και μας φτιάχνουν τη μέρα! Τα εστιατόρια και οι σεφ που θα μαγειρεύουν για εμάς στο φετινό Taste of Athens: ΣΠΟΝΔΗ, HYTRA, FUGA, HERVE, DELTA, PELAGOS, GASTONE, THE ZILLERS, ALFICON, ΣΧΕΔΙΑ HOME

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Διοργάνωσης, με τις Συναυλίες και το Μουσικό πρόγραμμα ανά ημέρα, τις ώρες και τις ενότητες του Taste Theater, αλλά και τις εκπαιδευτικές και δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά που περιμένουν τους μικρούς foodies στο ειδικά διαμορφωμένο Kids Zone, από τη Nannuka και την Οργάνωση Γη.

Μουσικό Πρόγραμμα - Entertainment Stage

Πέμπτη 08/07

19:00 - 21.00: DJ Set by En Lefko
21.00 - 22:30: Ρένα Μορφη

Παρασκευή 08/07

19:00 - 21.00: DJ Set by En Lefko
21.00 - 22:30: The Swingin’ Cats

Σάββατο 09/07

12:00 – 16:00: DJ Set by En Lefko
19:00 – 21:00: DJ Set by En Lefko
21:00 – 22:30: Onirama

Κυριακή 10/07

12:00 – 16:00: DJ Set by En Lefko
19:00 – 21:00: DJ Set by En Lefko
21:00 – 22:30: Μαρίνα Σάττι

Παράλληλα, τα μεγαλύτερα brands τροφίμων και ποτών, και όχι μόνο, μπαίνουν στους ρυθμούς τους Taste of Athens, με δοκιμές προϊόντων και γευσιγνωσίες, special treats και extra στιγμές δροσιάς, παιχνίδια διαγωνισμούς και μια σειρά από εμπειρίες που απογειώνουν το φεστιβαλικό μενού. 

Ώρες λειτουργίας | 07-10 Ιουλίου: Πέμπτη & Παρασκευή 19:00 - 23:00, Σάββατο και Κυριακή σε δυο τετράωρες ενότητες, 12:00 - 16:00 και 19:00 - 23:00.

Τιμές εισιτηρίων για κάθε ενότητα:
Κανονικό: 12€ και 10€ για παρέες 4+ ατόμων (Περιλαμβάνει ένα dish voucher των 3€, πρόσβαση στα Taste Theatre, Live Entertainment Stage, Kids Zone και όλα τα Branded Experiences)
VIP: 35€ και 30€ για παρέες 4+ ατόμων (Περιλαμβάνει welcome drink & treat, dish voucher των 9€, πρόσβαση στο VIP Lounge στο Περιστύλιο του Ζαππείου, αλλά και στα Taste Theatre, Live Entertainment Stage, Kids Zone και όλα τα Branded Experiences)

Ισχύουν ειδικά εισιτήρια για ALL Day Pass για τις 2 ενότητες/ημέρα το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ για παιδιά έως και 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Προπώληση στο viva.gr.

Βρείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το Taste of Athens στο tasteofathens.gr, αλλά και στο Facebook & το Instagram. Το Taste of Athens αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παγκόσμιας πλατφόρμας Taste Festivals, των σημαντικότερων γαστρονομικών φεστιβάλ που διοργανώνονται σε περισσότερες από είκοσι μητροπόλεις του πλανήτη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".