"Mirra" ξανά στην Κύθνο

Για το δεύτερο καλοκαίρι του σάλπαρε το όμορφο all day resto στο λιμάνι της Κύθνου.

Mirra

Αυλαία για δεύτερη σεζόν σήκωσε μόλις το πολύ κομψό all day μαγαζί που δημιούργησαν πέρσι ο Νικόλας Λαμπρογεώργος και η Κωνσταντίνα Ρούσσου στο νησί της καρδιάς τους, την Κύθνο. Στο όλο και πιο δημοφιλές κυκλαδονήσι, και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι του, τον Μέριχα, η δράση στο "Mirra" ξεκινά από το πρωί με όλων των ειδών τις παρασκευές με αβγά, τα υγιεινά bowls και τα σπέσιαλ σάντουιτς του μαγαζιού που σερβίρονται καθημερινά ως το μεσημέρι με θέα στα αραγμένα σκάφη. Όσο περνά η ώρα, στο παιχνίδι μπαίνουν οι ενδιαφέρουσες προτάσεις του σεφ Στέφανου Σαράντου που καλύπτουν διαφορετικές διαθέσεις, όπως για παράδειγμα τα διαφόρων ειδών ωμά, οι δροσερές σαλάτες και τα ζυμαρικά σαν τα νιόκι με μαύρη τρούφα και τα ραβιόλι με μανιτάρια porcini, μοσχολέμονο και θυμάρι. Σε πιο comfort συχνότητες κινούνται επιλογές όπως η pinsa και τα δημοφιλή smash burgers, ενώ δεν λείπει και μια σειρά από premium κοπές κρεάτων, κάποιες εκ των οποίων ωρίμανσης. Επιλεγμένα spirits, κοκτέιλ αλλά και οινικές προτάσεις από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα συμπληρώνουν την εικόνα. 

"Mirra", Μέριχας, Κύθνος, 6947778768

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.