My ευεξία

Tα My market μας βοηθούν να βάλουμε πιο υγιεινές επιλογές στο καλάθι μας.

My ευεξία

Τα βιολογικά προϊόντα αλλά και τα προϊόντα χωρίς γλουτένη αποτελούν δύο από τις μεγαλύτερες διατροφικές τάσεις της εποχής και τα My market, για να μας βοηθήσουν να βάλουμε πιο υγιεινές επιλογές στο καλάθι μας, κάνουν ακόμη πιο εύκολη την αναζήτησή τους στα καταστήματα. 

Έτσι, πλέον βρίσκουμε τους όλο και περισσότερους κωδικούς βιολογικών και gluten-free προϊόντων κατηγοριοποιημένους και σε ειδικά ράφια με τη σχετική σήμανση. Αφιερωμένοι στο "ευ ζην" με κορυφαίες εξειδικευμένες σειρές προϊόντων, που συμβάλλουν στην καθημερινή μας ευεξία και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, οι σχετικοί χώροι μάς εμπνέουν να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Παράλληλα, όσοι έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, βρίσκουν εδώ συγκεντρωμένα ζυμαρικά και αλεύρι χωρίς γλουτένη, αλλά και διάφορα σνακ για να μη στερούνται καμία από τις αγαπημένες τους γεύσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".