Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022: Η τελετή απονομής σε 40 κλικ

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2022 που έγινε την Τρίτη 7 Ιουνίου στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2022

ΒΕΚ 752
© Ευαγγελίδης
To καλύτερο εστιατόριο με Ελληνική Κουζίνα για το 2022 είναι το "Varoulko Seaside" (16/20, Αθήνα). Το βραβείο στον Ιδιοκτήτη & Chef του εστιατορίου Λευτέρη Λαζάρου απένειμε η Άννη Ηλιοπούλου, Συνιδιοκτήτρια του Αθηνοράματος και επικεφαλής του θεσμού των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας

BEK 747
© Ευαγγελίδης
Ο εκδότης του Αθηνοράματος Δημήτρης Ηλιόπουλος απένειμε τα βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια σύγχρονης ελληνικής κουζίνας (Με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και Χρυσό Σκούφο) (από αριστερά προς τα δεξιά): Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης (Ιδιοκτήτης "Aleria" / 15/20 / Αθήνα), Φαίη Αποστολίδου (Brand Communication Manager Sani / Ikos Group για το "Toμάτα" / 15/20 / Χαλκιδική), Σωτήρης Ευαγγέλου (Executive Chef Makedonia Palace για το "Salonica Restaurant" / 15/20 / Θεσσαλονίκη), Νατάσα Παπαναγιώτου ("Αnama" / 15/20 / Γιάλοβα), Θανάσης Παπετάνας (General Manager Canaves Oia Suites για το "Petra Restaurant" / 15/20 / Σαντορίνη), Γιώργος Βόλας (Operation Manager Ξεν. Elysium Resort - Spa για το "Noble Gourmet" / 15/20 / Ρόδος)

BEK 663
© Ευαγγελίδης
Για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα τους στα νησιά της χώρας βραβεύτηκαν οι (από αριστερά προς τα δεξιά): Φάνης Μαϊκαντής (Chef Patron "Panigyri Festival Food" / 14/20, Σαντορίνη), Κώστας Μπέλλος (Ιδιοκτήτης "Κληματαριά" / 14/20, Κέρκυρα), Γιάννης Πετρόπουλος (Ιδιοκτήτης "Ρόζας" / 14/20 / Σαντορίνη), Τάσος Γεωργάκης (Σεφ, "Τα Κανιόρια" / 14/20 / Λευκάδα), Ντίνα Αγγελώνια (Σεφ "Καρυδιές" / 14/20 / Σαμοθράκη), Παναγιώτης Τσουκάτος (Executive Chef Ξεν. "Myconian Kyma" για το "Noa" / 14/20 / Μύκονος), Σάββας Παπασάββας (Chef Patron "Το Λημέρι του ληστή" / 14/20 / Ρόδος), Γιάννης Ευθυμίου (Chef Patron "Παράγκα" / 14/20 /  Ρόδος), Στέργος Κωνσταντάκης (Σεφ "Ο Ηλίας) / 14/20 / Ρόδος), Βασίλης Κατσίκας (Executive Chef Ξεν. Santo Μaris Oia Luxury Suites & Spa για το "Alios Ilios" / 14/20 / Σαντορίνη). Επίσης βραβεύθηκαν τα εστιατόρια "Το Θαλασσάκι" (14/20 / Τήνος) & "Μαραθιά" (14/20 / Τήνος). Τα βραβεία απένειμε η Μαργαρίτα Στεργίου, Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας Upfield SEE

BEK 97
© Ευαγγελίδης
Ο Σωτήρης Μπάτος, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Γενικός Διευθυντής του Makedonia Palace Αλκης Σωτηρίου, ο Δημήτρης Ηλιόπουλος και ο Αλέξανδρος Θάνος, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 

ΒΕΚ 857
© Ευαγγελίδης
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με την Αννη Ηλιοπούλου, τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Σωτήρη Ευαγγέλου, executive Chef του Makedonia Palace 

BEK 736
© Ευαγγελίδης
Για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα τους στην Κρήτη βραβεύτηκαν οι (από αριστερά προς τα δεξιά) Ζάχος Παπαδάκης (Σεφ "Taverna" στο Ξεν. Daios Cove Luxury Resort & Villas / 14/20 / Αγ.Νικόλαος), Αλέξης Τζωρτζάκης (Ιδιοκτήτης "Pelagos Seaside" & Ξεν. Coriva Beach / 14/20 / Κουτσουνάρι), Αντώνης Μπατσίνης (Σεφ "Elaia" στο Ξεν. Kaspaliana Village Hotel / 14/20 / Ρέθυμνο), Σταύρος Κοκκινάκης (Σεφ "The Yacht Club" / 14/20 & "Old Mill" / 14/20 και τα δύο στο Ξεν. Elounda Mare στην Ελούντα), Στράτος Πατσάκης (Διευθυντής Ξεν. Minos Beach Art Hotel για το "La Bouillabaisse" / 14/20 / Αγ.Νικόλαος), Βασίλης Λεωνίδου (Σεφ "Avli" / 14/20 / Ρέθυμνο), Στέφανος Λαβρενίδης (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Apiri" / 14/20 / Ηράκλειο). Τη βράβευση έκανε η Ελένη Μιχοπούλου (Managing Director της Συνέργια ΑΕ, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Nespresso Professional)

BEK 648
© Ευαγγελίδης
Για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα τους στην Κρήτη βραβεύτηκαν οι (από αριστερά προς τα δεξιά): Ονήσιμος Σαριδάκης  (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Oνηcιμοc" / 14/20, Ηράκλειο), Γιώργος Χατζημανωλάκης (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Ο Λεβέντης" / 14/20 / Χανιά), Χρυσόστομος Ορφανουδάκης (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Χρυσόστομος" / 14/20 / Χανιά), Μιχάλης Ντουνέτας (Σεφ "Ferryman" / 14/20 / Ελούντα), Σήφης Φραγκιαδάκης (Ιδιοκτήτης "Αλέκος" / 14/20 / Ρέθυμνο), Παναγιώτης Μαγγανάς (Ιδιοκτήτης "Πεσκέσι" / 14/20 / Ηράκλειο). Τα βραβεία απένειμε ο Σπύρος Μαζαράκης, Διευθυντής Πωλήσεων Χονδρικής της ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. 

BEK 741
© Ευαγγελίδης
Η Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτής και εκπρόσωπος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Δημήτρη Ηλιόπουλο 

BEK 790
© Ευαγγελίδης
Ο Μάριος Δακτυλίδης των ξενοδοχείων Mykonian Collection, ο δικηγόρος Σοφοκλής Πενλίδης, και ο Δήμαρχος θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με τους master of ceremony Ακη Σακελλαρίου και Μάξιμο Μουμούρη

ΒΕΚ 915
© Ευαγγελίδης
Ο επιχειρηματίας Χρήστος Σαραντόπουλος με τη σύζυγό του εικαστικό Μαρία Κομπατσιάρη, η Άννη Ηλιοπούλου και ο Αθανάσιος Σαββάκης, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος με τη σύζυγό του Κατερίνα Γαλοπούλου

ΒΕΚ 835
© Ευαγγελίδης
Ο Δημήτρης Ηλιόπουλος ανάμεσα στον Αλέξη Τσαξιρλή, Γενικό Διευθυντή της ΔΕΘ HELEXPO και τον Κυριάκο Ποζρικίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΘ HELEXPO

BEK 674
© Ευαγγελίδης
Για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα τους στη Θεσσαλονίκη βραβεύτηταν οι (από αριστερά προς τα δεξιά): Μανόλης Παπουτσάκης (Chef Patron "Δέκα Τραπέζια" / 14/20 & "Χαρούπι" / 14,5/20), Χρήστος Καλιακάτσος (Ιδιοκτήτης Ξεν. Nikopolis Hotel Thessaloniki για το "Dome Real Cuisine" / 14,5/20), Τάσος Κουκούλιας (Σεφ "+Τροφή" / 14/20), Βασίλης Χρυσοχοΐδης (Σεφ "Μούργα" / 14/20), Γιάννης Ζιάκας (Ιδιοκτήτης "Το Μανιτάρι" / 14/20). Τα βραβεία απένειμε η Μαρία Καραγιάννη, Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης

BEK 656
© Ευαγγελίδης
Για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα τους στη Μακεδονία βραβεύτηκαν οι (από αριστερά προς τα δεξιά): Στέφανος Λαφάρας (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Χάραμα" / 14/20 / Αρκοχώρι Νάουσας), Νίκος Μαλλιάρας (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Βεργιώτικο" / 14/20 / Βέροια), Ιλιάνα Κοντοσώρου (Ιδιοκτήτρια - Σεφ "Κοντοσώρος" / 14/20 / Φλώρινα),  Γιώτα Κουφαδάκη (Ιδιοκτήτρια - Σεφ "Μπουκαδούρα" / 14/20, Χαλκιδική), Νίκος Πασπάλης (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Ο Θωμάς" / 14/20 / Σκλήθρο Φλώρινας), Ανδρέας Γάβρης (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Γαστροδρόμιο Εν Ολύμπω" / 14/20 / Λιτόχωρο Πιερίας), Άγγελος Ναουμίδης (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Ναουμίδης / 14/20 / Αμύνταιο). Τα βραβεία απένειμε η Γεωργία Δώδου, Marketing & Communications Director / Hospitality | Gastronomy Division ΜΟΔΙΑΝΟ

ΒΕΚ 871
© Ευαγγελίδης
Ο Γενικός Διευθυντής του Makedonia Palace Αλκης Σωτηρίου, η Anastasia Davidian, η Maria Goncharova CEO του Makedonia Palace και ο επιχειρηματίας Τάσος Κατσάρκας με τη συζυγό του Πετιούλα

ΒΕΚ 85
© Ευαγγελίδης
Η Εύη Καλλίνη, δημοσιογράφος και Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας του IEK AKMH, με την Αννη Ηλιοπούλου, τη Μαρία Συλλοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικής Ευθύνης της ΔΕΘ HELEXPO, και την Ελένη Ξεξάκη

BEK 783
© Ευαγγελίδης
Ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης με την Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου "Elies All Senses Resort" και τον Δημήτρη Αντωνόπουλο, κριτικό γεύσης και επικεφαλής γαστρονομίας του αθηνοράματος 

ΒΕΚ 862
© Ευαγγελίδης
Ο Στέφανος Διαμαντόπουλος, ιδιοκτήτης του Ράδιο Θεσσαλονίκη, η Δέσποινα Ζευκιλή, διευθύντρια σύνταξης του Αθηνοράματος και ο Γιώργος Τουλας, εκδότης της parallaxi

BEK 663
© Ευαγγελίδης
Για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα τους στη Θράκη βραβεύτηκαν οι (από αριστερά προς τα δεξιά) Τζεμίλ Χαλίλογλου (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Κοττάνη" / 14/20 / Κοττάνη Ξάνθης), Θεοδόσης Ρόπουλος (Σεφ "Almira" / 14/20 / Αλεξανδρούπολη), Βασίλης Βασιλείου (Σεφ "Ταβέρνα του Αη Γιώργη" / 14/20 / Άγιος Γεώργιος Μάκρης Αλεξανδρούπολης). Τα βραβεία απένειμε ο Σωτήρης Μπάτος (Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας).

ΒΕΚ 78
© Ευαγγελίδης
Ο Δημήτρης Ηλιόπουλος με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμου του Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη και τον Λευτέρη Λαζάρου

ΒΕΚ 793
© Ευαγγελίδης
Ο Κώστας Τερτιβανίδης, διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , η Λέλα Τσεβεκίδου, Διευθύντρια Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Κέλλυ Μιμικοπούλου, Σύμβουλος Δημάρχου για θέματα Πολιτισμού

BEK 682
© Ευαγγελίδης
Για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα τους σε Χαλκιδική, Πήλιο και Πελοπόννησο βραβεύτηκαν οι (από αριστερά προς τα δεξιά): Κίμων Λιγδάς (Executive Chef Ξεν. Agapitos Villas & Guest Houses για το "El Resto Bar" / 14,5/20 / Πήλιο), Σοφοκλής Γιαγτζόγλου (Ιδιοκτήτης "Η Μαριγούλα" / 14/20 / Χαλκιδική), Αντωνία κονόμη (Σεφ "Εξι Κλειδιά" / 14/20 / Πήλιο), Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου (Ιδιοκτήτρια Ξεν. Ekis All Sense Resort για το "Bubo" / 14,5/20 / Χαλκιδική), Γιάννης Παρίκος (Σεφ "Kooc Taverna Secrets" στο Ξεν. Costa Navarino / 14,5/20 / Πύλος). Τα βραβεία απένειμε ο Αλέξανδρος Θάνος, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

BEK 690
© Ευαγγελίδης
Για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα τους στην Αθήνα βραβεύτηκαν οι (από αριστερά προς τα δεξιά): Χρήστος Παπαθεοδώρου (Chef "Sense" στο Ξεν. AthensWas / 14,5/20), Μάνος Γαρνέλης (Σεφ "Βασίλαινας" / 14/20), Δημήτρης Δημητριάδης (Chef "Artisanal" / 14/20), Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος (Διευθυντής Εστιατορίου "Cookoovaya"  / 14/20). Επίσης βραβεύθηκαν τα εστιατόρια "Ark" (14/20) & "Μαγικές Κατσαρόλες" (14/20). Τα βραβεία απένειμε η Ισμήνη Μπογδάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ)

ΒΕΚ 864
© Ευαγγελίδης
Η Μαρία Συλλοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικής Ευθύνης της ΔΕΘ HELEXPO, ο Χρήστος Καλιακάτσος του ξενοδοχείου Nikopolis Thessaloniki και η Ισμήνη Τορνιβούκα

ΒΕΚ 795
© Ευαγγελίδης
Ο Γιώργος Βόλας του "Elysium Resort - Spa" μαζί με τον Γρηγόρη Μανωλέλη, Bars & Restaurants Sales Manager Nestle Waters, τον Νικηφόρο Κεχαγιαδάκη του "Aleria" και τον Θανάση Παπετάνα του "Canaves Oia Suites"

ΒΕΚ 817
© Ευαγγελίδης
Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη φωτογραφίζει τον Μάξιμο Μουμούρη, την Κέλλυ Μιμικοπούλου, Σύμβουλο Δημάρχου για θέματα Πολιτισμού και τον Ακη Σακελλαρίου

BEK 694
© Ευαγγελίδης
Για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα τους στην Κέρκυρα και την Ζάκυνθο βραβεύτηκαν οι (από αριστερά προς τα δεξιά) : Αριστοτέλης Μέγκουλας (Chef Patron "Pomo D' Oro" / 14/20 / Κέρκυρα), Τάσος Ανδριώτης (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Rose Garden" / 14/20, Κέρκυρα), Νίκος Βεργέτης (Ιδιοκτήτης "Toula's" / 14/20 / Κέρκυρα), Νίκος Ισπυρούδης (Executive Chef Ξεν. Lesante Blu Beach Resort για το "Melia" / 14,5/20 / Ζάκυνθος). Τα βραβεία απένειμε ο Μιχάλης Βρανάς (Senior Brand Manager εζα)

ΒΕΚ 895
© Ευαγγελίδης
Η Ισμήνη Μπογδάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) μαζί με τους βραβευμένους σεφ Σταύρο Κουστένη, Φάνη Μαϊκαντή και Βασίλη Λεωνίδου (από αριστερά προς τα δεξιά)

ΒΕΚ 728
© Ευαγγελίδης
Ο executive chef του "Kensho Ornos" Ιπποκράτης Αναγνωστέλης, o chef patron του "Ithaka" Ντένις Χάλαϊ και ο chef του "Noema" Παναγιώτης Τσίκας μαζί με τον Μιχάλη Βρανά, Senior Brand Manager εζα

ΒΕΚ 893
© Ευαγγελίδης
Η Μαργαρίτα Στεργίου, Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας Upfield SEE. πλαισιωμένη από τον Στράτο Πατσάκη του "Minos Beach Art Hotel" στα αριστερά και τον Αλέξη Τζωρτζάκη του "Coriva Beach" στα δεξιά

BEK 721
© Ευαγγελίδης
Για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα τους σε Σίφνο και Μύκονο βραβεύτηκαν (από αριστερά προς τα δεξιά): Παναγιώτης Τσίκας (Chef "Noema" / 14/20 / Μύκονος), Ιπποκράτης Αναγνωστέλης (Executive Chef Ξεν. Kensho Ornos για το "Kensho Ornos" / 14,5/20 / Μύκονος), Αθανάσιος Σαββάκης (Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος) ο οποίος έκανε την βράβευση, Μάριος Δακτυλίδης (Ιδιοκτήτης Ξεν. Myconian Ambassador για το "Efisia" / 14/20 / Μύκονος), Παναγιώτης Τσουκάτος (Executive Chef Ξεν. Myconian Korali για το "Baos" / 14,5/20 / Μύκονος). Επίσης βραβεύτηκε και το εστιατόριο "Cantina" (14/20, Σίφνος)

ΒΕΚ 876
© Ευαγγελίδης
Η Ελένη Μιχοπούλου, Managing Director της Συνέργια ΑΕ (αποκλειστικού αντιπροσώπου της Nespresso Professional) πλαισιωμένη από τον Παναγιώτη Τσουκάτο και τον Μάριο Δακτυλίδη των Myconian Collection 

ΒΕΚ 902
© Ευαγγελίδης
Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας από το "Pomo D' Oro", ο Σπύρος  Μαζαράκης, Διευθυντής Πωλήσεων Χονδρικής της ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. και ο Λουκάς Κατρής του "Idol"

ΒΕΚ 1015
© Ευαγγελίδης
Ο Κώστας Γιάντσιος του site biscotto.gr, η Μυρτώ Απαλοπούλου, Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Αθηνοράματος και ο Νίκος Χαραλαμπίδης, F&B Manager του "Makedonia Palace"

BEK 725
© Ευαγγελίδης
Για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα τους στην Κω και τη Ρόδο βραβεύτηκαν οι (από αριστερά προς τα δεξιά) Δημήτρης Κονταράτος (Executive Chef Ξεν. Lindos Blu Luxuxry Hotel & Suites για το "Five Senses" / 14/20 / Ρόδος), Κυριάκος Ιακωβίδης (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Hellas" / 14/20 / Ρόδος), Γιώργος Βόλας (Operation Manager Ξεν. Elysium Resort - Spa για το "Fresh" / 14/20 / Ρόδος), Γιάννης Παπακωνσταντίνου (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Broadway" / 14/20 Κως), Σταύρος Κουστένης (Σεφ "Cesar Meze Bar" / 14/20 / Ρόδος). Επίσης βραβεύθηκε το εστιατόριο "Μαυρίκος" (14/20 / Ρόδος). Τα βραβεία απένειμε ο  Κυριάκος Ποζρικίδης (Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ Helexpo)

ΒΕΚ 799
© Ευαγγελίδης
Ο Μιχάλης Χάσικος του "Hasika", η  Αντωνία Κονόμη από το "Εξι Κλειδιά", ο Χρήστος Σουλτογιάννης, Υπεύθυνος Ontrade Βόρειας Ελλάδας Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου και ο Άγγελος Ναουμίδης από το "Ναουμίδης"

ΒΕΚ 884
© Ευαγγελίδης
Οι βραβευμένοι Νίκος Ισπυρούδης και Γιάννης Παρίκος με τον Χρήστο Γκαντζιαλίδη, Διευθυντή Βορείου Ελλάδος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

BEK 706
© Ευαγγελίδης
Για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα τους στην Ίο και τη Σαντορίνη βραβεύτηκαν οι (από αριστερά προς τα δεξιά) Γιάννης Φυντάνης (Σεφ "Black Rock" / 14/20 / Σαντορίνη), Δέσποινα Κώνστα (Ιδιοκτήτρια "Grandma's" / 14,5/20 / Ίος), Ντένις Χάλαϊ (Ιδιοκτήτης - Σεφ "Ithaka" / 14/20 / Ίος), Στράτος Χαϊταρίδης (Chef "Flyaway" στο Ξεν. West East Suits / 14/20 / Σαντορίνη), Λουκάς Κατρής (Ιδιοκτήτης "Idol" / 14/20 / Σαντορίνη). Τα βραβεία απένειμε ο Γρηγόρης Μανωλέλης (Bars & Restaurants Sales Manager Nestle Waters).

ΒΕΚ 888
© Ευαγγελίδης
Από αριστερά προς τα δεξιά οι κυρίες Φαίη Αποστολίδου, Γεωργία Δώδου, Marketing & Communications Director/Hospitality | Gastronomy Division  ΜΟΔΙΑΝΟ) και Νατάσα Παπαναγιώτου

Δείτε αναλυτικά τους νικητές της βραδιάς

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας πραγματοποιήθηκαν με την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Θεσσαλονίκης

Χορηγοί Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2022 

S.Pellegrino - AcquaPanna
Nespresso Professional
εζα Fine Lager
Μασούτης
ΕΛΟΠΥ
Άλτις
Αγορά Μοδιάνο

Υποστηρικτές

ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Κτήμα Βιβλία Χώρα
Άδολο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.