To Nobu Food Festival επιστρέφει σε Αθήνα και Μύκονο

Ο διάσημος σεφ επαναφέρει τα καθιερωμένα του καλοκαιρινά ραντεβού με τους Matsuhisha lovers στα ελληνικά του προσκυνητάρια, «Matsuhisha Athens» στον Αστέρα και «Matsuhisha Mykonos» στο Νησί των Ανέμων.

Nobu Matsuhisha Nobu Food Festival

Μαέστρος της ιαπωνικής fusion και άρρηκτα συνδεδεμένος με το παγκόσμιο trend της ιαπωνοπερουβιανής γευστικής επανάστασης, ο Nobu Matsuhisha επιστρέφει στην Ελλάδα, επαναφέροντας το καθιερωμένο του ραντεβού με τους Matsuhisha lovers της Ελλάδας, στα πλαίσια του Nobu Food Festival.

Matsuhisha Athens Nobu Festival

Ξεκινώντας από την αθηναϊκή του έδρα, το "Matsuhisha Athens" του Αστέρα, από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου, ο επιδραστικός σεφ θα δώσει την ευκαιρία στους fans της γαστρονομικής του βιρτουοζιτέ να δοκιμάσουν τα φημισμένα πιάτα του στην εμβληματική βεράντα, με το ειδυλλιακό Umi Bar και τα signature cocktails του σε ετοιμότητα για μεθυστικά pairinigs, με τη μαγική θέα του Αστέρα Βουλιαγμένης στο υπόβαθρο.

Στη συνέχεια, τον παγκοσμίου φήμης chef θα υποδεχθεί το κοινό της Μυκόνου, για μία μοναδική γαστρονομική εβδομάδα, από τις 15 έως τις 21 Ιουνίου, στο "Matsuhisa Mykonos", το πρώτο open-air Matsuhisa στον κόσμο. Εκεί, οι επισκέπτες θα μυηθούν στα άδυτα της Nobu φιλοσοφίας στο ανανεωμένο περιβάλλον του "Belvedere Hotel", απολαμβάνοντας την υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία του εστιατορίου παράλληλα με τη φημισμένη φιλοξενία του high-end ξενοδοχείου.

Matsuhisha Mykonos

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Nobu Food Festival στην Αθήνα και τη Μύκονο, ο chef Nobu θα βρίσκεται στα εστιατόρια για να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της κουζίνας του, ενώ στο menu θα υπάρχουν special dishes με τις ιδιαίτερες Nobu style τεχνικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια μεγάλη οικογένεια με το Matsuhisa Athens (Four Seasons Astir Palace Hotel) και το Matsuhisa Mykonos (Belvedere Hotel) ανήκουν και τα εστιατόρια Matsuhisa St. Moritz (Badrutt's Palace Hotel), Matsuhisa Porto Cervo (Cala di Volpe Hotel), Matsuhisa Munich (Mandarin Oriental Hotel), Matsuhisa Paris (Le Royal Monceau–Raffles Hotel), Matsuhisa Limassol (Amara Hotel), καθώς και το πιο πρόσφατο Matsuhisa St. Tropez (Château de la Messardière), τα οποία επίσης συμμετέχουν στο Nobu Food Festival.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/02/2023

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.

Ξεκινά η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibiion

Το προσεχές Σάββατο ανοίγει τις πύλες της η γνωστή έκθεση τροφίμων και ποτών.

Tasty Awards '23. Ποια είναι τα αγαπημένα ελληνικά εστιατόρια της πόλης;

Τα εστιατόρια όπου οι chefs εφαρμόζουν μαγειρικά μυστικά και τεχνικές ανεβάζοντας την ελληνική κουζίνα σε άλλο επίπεδο.

Τι μαγειρεύεις πάλι, Ηλία Σκουλά;

Μία κουβέντα με τον προβοκάτορα σεφ πάνω από τα πιάτα του "Ananias Rotisserie".

O Άρης Σκλαβενίτης είναι ο Καλύτερος Οινοχόος για το 2023

Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Οινοχόων, μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις στον κλάδο της Παγκόσμιας Οινοχοΐας, που θα πραγματοποιηθεί το 2026 από τη Διεθνή Ένωση Οινοχόων (A.S.I).