To Nobu Food Festival επιστρέφει σε Αθήνα και Μύκονο

Ο διάσημος σεφ επαναφέρει τα καθιερωμένα του καλοκαιρινά ραντεβού με τους Matsuhisha lovers στα ελληνικά του προσκυνητάρια, «Matsuhisha Athens» στον Αστέρα και «Matsuhisha Mykonos» στο Νησί των Ανέμων.

Nobu Matsuhisha Nobu Food Festival

Μαέστρος της ιαπωνικής fusion και άρρηκτα συνδεδεμένος με το παγκόσμιο trend της ιαπωνοπερουβιανής γευστικής επανάστασης, ο Nobu Matsuhisha επιστρέφει στην Ελλάδα, επαναφέροντας το καθιερωμένο του ραντεβού με τους Matsuhisha lovers της Ελλάδας, στα πλαίσια του Nobu Food Festival.

Matsuhisha Athens Nobu Festival

Ξεκινώντας από την αθηναϊκή του έδρα, το "Matsuhisha Athens" του Αστέρα, από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου, ο επιδραστικός σεφ θα δώσει την ευκαιρία στους fans της γαστρονομικής του βιρτουοζιτέ να δοκιμάσουν τα φημισμένα πιάτα του στην εμβληματική βεράντα, με το ειδυλλιακό Umi Bar και τα signature cocktails του σε ετοιμότητα για μεθυστικά pairinigs, με τη μαγική θέα του Αστέρα Βουλιαγμένης στο υπόβαθρο.

Στη συνέχεια, τον παγκοσμίου φήμης chef θα υποδεχθεί το κοινό της Μυκόνου, για μία μοναδική γαστρονομική εβδομάδα, από τις 15 έως τις 21 Ιουνίου, στο "Matsuhisa Mykonos", το πρώτο open-air Matsuhisa στον κόσμο. Εκεί, οι επισκέπτες θα μυηθούν στα άδυτα της Nobu φιλοσοφίας στο ανανεωμένο περιβάλλον του "Belvedere Hotel", απολαμβάνοντας την υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία του εστιατορίου παράλληλα με τη φημισμένη φιλοξενία του high-end ξενοδοχείου.

Matsuhisha Mykonos

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Nobu Food Festival στην Αθήνα και τη Μύκονο, ο chef Nobu θα βρίσκεται στα εστιατόρια για να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της κουζίνας του, ενώ στο menu θα υπάρχουν special dishes με τις ιδιαίτερες Nobu style τεχνικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια μεγάλη οικογένεια με το Matsuhisa Athens (Four Seasons Astir Palace Hotel) και το Matsuhisa Mykonos (Belvedere Hotel) ανήκουν και τα εστιατόρια Matsuhisa St. Moritz (Badrutt's Palace Hotel), Matsuhisa Porto Cervo (Cala di Volpe Hotel), Matsuhisa Munich (Mandarin Oriental Hotel), Matsuhisa Paris (Le Royal Monceau–Raffles Hotel), Matsuhisa Limassol (Amara Hotel), καθώς και το πιο πρόσφατο Matsuhisa St. Tropez (Château de la Messardière), τα οποία επίσης συμμετέχουν στο Nobu Food Festival.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.