Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μάς περιμένουν στην "Trilogia Plous"

Λίγα μέτρα από τη μαρίνα της Κασσιόπης και με θέα τη γραμμή όπου ουρανός συναντά τη θάλασσα, το κερκυραϊκό εστιατόριο «Trilogia Plous» μας περιμένει για έναν πλου προς τον ορίζοντα της γεύσης.

Trilogia Kerkyra

Με θέα τη γραμμή όπου ο ουρανός συναντά τη θάλασσα, λίγα μέτρα μόνο από τη μαρίνα της Κασσιόπης, το "Trilogia Plous" μας περιμένει για έναν πλου προς τον ορίζοντα της γεύσης, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο της Κέρκυρας. Φωλιασμένο σε ένα τοπίο φυσικής ομορφιάς, βαμμένο στα πρασινογάλαζα χρώματα του Ιονίου και με βεράντα σχεδιασμένη έτσι ώστε τα τραπέζια να χάνονται στο βαθύ μπλε της θάλασσας, το "Trilogia Plous" μοιάζει με σκηνικό βγαλμένο από τα κινηματογραφικά καρέ της Τσινετσιτά. Κι όμως, είναι τόσο αληθινό όσο και οι γεύσεις του, βασισμένες σε αγνά τοπικά υλικά, αλλά και συνταγές που παντρεύουν την παράδοση με τις μοντέρνες τεχνικές.

Trilogia Kerkyra

Με βάση του τις ελληνικές αναφορές, αλλά και με τις διεθνείς εξελίξεις σταθερά στο ραντάρ του, ο σεφ Χάρης Αλατσίδης γίνεται ξεναγός μας σε μια value for money εμπειρία γαστρονομικής φινέτσας, όπου πιάτα όπως το καρπάτσιο από λαβράκι, με αχινό, μπρικ, χαβιάρι και αφρό από λάιμ, ή τα χτένια με hollandaise σκορδοθύμαρου και παντζάρι, στέκονται δίπλα σε προτάσεις όπως το φιλέτο μπακαλιάρου με σαφράν και πατάτες κονφί, ή το λαβράκι bianco με ντολμάδες ψαριού και θαλασσινή beurre blanc.

Trilogia Kerkyra

Την γευστική εμπειρία ολοκληρώνει η εμπνευσμένη cocktail list, που μεταμορφώνει premium ετικέτες σε σαγηνευτικές μείξεις με εξωτικά στοιχία, ενώ η οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που συνθέτουν τον μωσαϊκό της walk in κάβας, είναι ιδανικοί σύντροφοι στα γαστρονομικά ταξίδια του "Trilogia Plous".

Κασσιόπη, Κέρκυρα, 26630 81589
https://trilogiaplous.com
FB: trilogiacorfu
IG: @trilogia_plous

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/02/2023

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.

Πρώτη γεύση από τα καινούργια της Θεσσαλονίκης

Ανανεωμένη βρήκαμε στο πρόσφατο ταξίδι μας την αγαπημένη πρωτεύουσα του Βορρά με πολύ ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις αλλά και επανεκκινήσεις.

"Tanpopo": Ο Σωτήρης Κοντιζάς σερβίρει ράμεν

Το Nolan-verse επεκτείνεται, με ένα νέο εστιατόριο στην Αριστείδου, που τοποθετεί το ράμεν στο επίκεντρο της γαστρονομικής προσοχής.

Πρώτη ματιά στο ολοκαίνουριο "Enkelt"

Το νέο all day μπιστρό στο Χαλάνδρι έχει ηχηρές υπογραφές και σκανδιναβική φιλοσοφία.

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.