Ο έναστρος ουρανός των Michelin φωτίζει την Καλντέρα

Το «Andronis Gastronomy Festival» επιστρέφει στα εστιατόρια των ξενοδοχείων του ομίλου Ανδρώνη στη Σαντορίνη διανθισμένο με ηχηρά ονόματα του διεθνούς γαστρονομικού ρεπερτορίου.

Αφορμή για… «CTC» με έκπτωση 20%

Ένα από τα μεγαλύτερα θερινά γαστρονομικά φεστιβάλ φιλοξενεί και φέτος σεφ που, με όχημα την υψηλή κουζίνα και το δημιουργικό στοιχείο σε αφθονία στις αποσκευές τους, φέρνουν στα εστιατόρια "Lauda", "Lycabettus", "Throubi" και "Opson" τη λάμψη των αστεριών Michelin. Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό line-up που το καθιστά για μια ακόμα χρονιά σημείο αναφοράς στο καλεντάρι των γαστροφίλ. Διόλου τυχαία αφού στα εστιατόρια του ομίλου από 7 Ιουνίου έως και 12 Σεπτεμβρίου θα ξεδιπλώσουν τις μαγειρικές αρετές τους σεφ που έχουν διακριθεί και από τον κόκκινο οδηγό για τον ιδιότυπο εκλεκτικισμό, την ιδιοσυγκρασική κουζίνα, την τεχνική και τη μαγειρική νοοτροπία τους. Συγκεκριμένα, αναμένουμε τη σύμπραξη δύο βαριών "πυροβολικών", του Jason Atherton με τον Emmanuel Renault ("Lauda", 7/6), αλλά και σε solo εμφανίσεις τους Paolo Griffa ("Lycabettus", 10/6), Grégoire Berger ("Lauda", 28 & 29/6), Begoña Rodrigo ("Throubi" 4 & 5/7), Bruno Verjus ("Lycabettus", 15 & 16/7), Jonathan Zandbergen ("Throubi", 30 & 31/7), Viki Geunes ("Lycabettus", 19/8), Paco Morales ("Opson", 25 & 26/8), Emmanuel Renaut, ("Lauda", 30 & 31/8), Niklas Ekstedt ("Throubi", 2 & 3 /9) και τον δικό μας Αλέξανδρο Τσιοτίνη ("Lauda", 12/9). 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.