
Συμπληρώνοντας τα 100, το ιστορικό εστιατόριο κάνει ένα ακόμα βήμα, μεταφέροντας την εμπειρία της βραβευμένης κουζίνα του στο νησί της Αντίπαρου.
"Πλέον τα καλοκαίρια μας θα μπορούμε να ανταμώνουμε και στην Αντίπαρο. Το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος θα στρώσουμε τα τραπέζια μας, για να υποδεχτούμε παλιούς και νέους φίλους κάτω από ένα ολόγιομο φεγγάρι, με την υπόσχεση να τους χαρίσουμε ξεχωριστές στιγμές με κυκλαδίτικη αύρα. Σε ένα ήσυχο σημείο της Χώρας, σε μια άνετη και δροσερή αυλή, με πολλή βλάστηση και καλοκαιρινά vibes, θα προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια πιο comfort εκδοχή του αθηναϊκού μενού μας, που θα έχει, όπως πάντα, ως βασικό κορμό το ψάρι και τα θαλασσινά, καθώς και τις ντόπιες πρώτες ύλες. Η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα βρεθεί σε έναν νησιωτικό προορισμό, μιας και το εγχείρημα ξεκίνησε πριν από έναν αιώνα στο λιμάνι του Πειραιά και συνδεόταν πάντα με τη θάλασσα. Το ότι ανοίγουμε στις Κυκλάδες είναι λοιπόν κατά κάποιον τρόπο σαν να επιστρέφουμε στο σπίτι μας", επισημαίνει ο ιδιοκτήτης Θανάσης Βασίλαινας στη σχετική ανακοίνωση.
Όσοι όμως μείνουν στην Αθήνα θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το δείπνο τους στο πάρκο της πλατείας Μαδρίτης, αφού το "Βασίλαινας Parkside" θα παραμείνει ανοιχτό όλο το καλοκαίρι.