Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το «Βραβείο Κοινού» των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Βασίλαινας

Συμπληρώνοντας τα 100, το ιστορικό εστιατόριο κάνει ένα ακόμα βήμα, μεταφέροντας την εμπειρία της βραβευμένης κουζίνα του στο νησί της Αντίπαρου.

"Πλέον τα καλοκαίρια μας θα μπορούμε να ανταμώνουμε και στην Αντίπαρο. Το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος θα στρώσουμε τα τραπέζια μας, για να υποδεχτούμε παλιούς και νέους φίλους κάτω από ένα ολόγιομο φεγγάρι, με την υπόσχεση να τους χαρίσουμε ξεχωριστές στιγμές με κυκλαδίτικη αύρα. Σε ένα ήσυχο σημείο της Χώρας, σε μια άνετη και δροσερή αυλή, με πολλή βλάστηση και καλοκαιρινά vibes, θα προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια πιο comfort εκδοχή του αθηναϊκού μενού μας, που θα έχει, όπως πάντα, ως βασικό κορμό το ψάρι και τα θαλασσινά, καθώς και τις ντόπιες πρώτες  ύλες. Η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα βρεθεί σε έναν νησιωτικό προορισμό, μιας και το εγχείρημα ξεκίνησε πριν από έναν αιώνα στο λιμάνι του Πειραιά και συνδεόταν πάντα με τη θάλασσα. Το ότι ανοίγουμε στις Κυκλάδες είναι λοιπόν κατά κάποιον τρόπο σαν να επιστρέφουμε στο σπίτι μας", επισημαίνει ο ιδιοκτήτης Θανάσης Βασίλαινας στη σχετική ανακοίνωση.

Όσοι όμως μείνουν στην Αθήνα θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το δείπνο τους στο πάρκο της πλατείας Μαδρίτης, αφού το "Βασίλαινας Parkside" θα παραμείνει ανοιχτό όλο το καλοκαίρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασίλαινας

Βρασίδα 13, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/01/2023

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.

Ο Nespresso Colombia Organic συνεχίζει το γευστικό μας ταξίδι στη βιωσιμότητα

Ο νέος καφές της Nespresso Professional φέρνει στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας.

"Choo-Lee": Ένα νέο ασιατικό εστιατόριο στο Γκάζι

Ο Μπεν Προβής επιστρέφει στα γευστικά δρώμενα της Αθήνας με το δικό του εστιατόριο.

Tasty Awards '23: Ψηφίζουμε τα Modern Creative εστιατόρια της πόλης

Ήδη αγαπημένα του κοινού, μάς καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Μία κουβέντα με τον Giovanni Scaraggi, δοκιμάζοντας τα πιάτα του 'Sole Giaguaro'

Μία πρώτη γεύση από το ολόφρεσκο εστιατόριο των Άνω Πετραλώνων, υπό την καθοδήγηση του σεφ πατρόν από το Μπάρι.

Τρώγοντας στο 'Ekiben Kitchen', χαζεύοντας στο 'Ikigai Μarket'

Το πολυδιάστατο project του Άρη Βεζενέ ανθίζει στο κέντρο της Αθήνας σαν τις ιαπωνικές κερασιές.