Οδηγός Εστιατορίων

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το «Βραβείο Κοινού» των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Βασίλαινας

Συμπληρώνοντας τα 100, το ιστορικό εστιατόριο κάνει ένα ακόμα βήμα, μεταφέροντας την εμπειρία της βραβευμένης κουζίνα του στο νησί της Αντίπαρου.

"Πλέον τα καλοκαίρια μας θα μπορούμε να ανταμώνουμε και στην Αντίπαρο. Το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος θα στρώσουμε τα τραπέζια μας, για να υποδεχτούμε παλιούς και νέους φίλους κάτω από ένα ολόγιομο φεγγάρι, με την υπόσχεση να τους χαρίσουμε ξεχωριστές στιγμές με κυκλαδίτικη αύρα. Σε ένα ήσυχο σημείο της Χώρας, σε μια άνετη και δροσερή αυλή, με πολλή βλάστηση και καλοκαιρινά vibes, θα προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια πιο comfort εκδοχή του αθηναϊκού μενού μας, που θα έχει, όπως πάντα, ως βασικό κορμό το ψάρι και τα θαλασσινά, καθώς και τις ντόπιες πρώτες  ύλες. Η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα βρεθεί σε έναν νησιωτικό προορισμό, μιας και το εγχείρημα ξεκίνησε πριν από έναν αιώνα στο λιμάνι του Πειραιά και συνδεόταν πάντα με τη θάλασσα. Το ότι ανοίγουμε στις Κυκλάδες είναι λοιπόν κατά κάποιον τρόπο σαν να επιστρέφουμε στο σπίτι μας", επισημαίνει ο ιδιοκτήτης Θανάσης Βασίλαινας στη σχετική ανακοίνωση.

Όσοι όμως μείνουν στην Αθήνα θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το δείπνο τους στο πάρκο της πλατείας Μαδρίτης, αφού το "Βασίλαινας Parkside" θα παραμείνει ανοιχτό όλο το καλοκαίρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασίλαινας

Βρασίδα 13, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Trattoria Marika

Από την Ιταλία με νοστιμιά

22/06/2022

Λάμψη αστεριών Michelin στον ουρανό του Ντουμπάι

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός βράβευσε για πρώτη φορά εστιατόρια στη Μέση Ανατολή.

Το επικίνδυνο fine dining του Ρέιφ Φάινς

Στο 'The Menu', η υψηλή γαστρονομία βρίσκει χώρο μέσα σε μία ταινία τρόμου.

"Lucinda": Για πίτσα στον Χολαργό

Μία ενδιαφέρουσα εκδοχή του πιθανότατα δημοφιλέστερου comfort food, με τρεις δυνατές υπογραφές, σε ένα μέρος που έχεις βρεθεί ξανά.

Premium κρεατοφαγία και το καλοκαίρι στο 'Beefbar'

All time classic πιάτα, δημοφιλείς κοπές, στιλάτος χώρος, signature cocktails και ωραία θέα συνθέτουν το θερινό μωσαϊκό στη Βουλιαγμένη.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μάς υποδέχονται στο "Erimitis Bar & Restaurant"

Με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα των Παξών, το υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο bar – resto συνδυάζει χαλαρό κι εκλεπτυσμένο περιβάλλον, με κομψή και μοντέρνα ελληνική κουζίνα.

'Greek Chefs Abroad: Ambassadors of Greek Cuisine': Ο γαστρονομικός θεσμός επιστρέφει στην MarBella Collection

Το γαστρονομικό φεστιβάλ φέρνει τους καλύτερους Έλληνες σεφ του εξωτερικού στον τόπο τους, επανασυστήνοντάς τους σ' ένα ευρύ κοινό ξένων και Ελλήνων επισκεπτών.