Καλοκαιρινό Pop Up Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Με ένα «δροσιστικό» line up που περιλαμβάνει εστιατόρια, cafe, bars, πειραματικά projects και ethnic κουζίνες, κατεβάζει αυλαία το τελευταίο pop up brunch της σεζόν στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

δημοτική αγορά κυψέλης

Το 4ο και τελευταίο Pop-Up Brunch της σεζόν επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης την Κυριακή 29 Μαΐου (11 π.μ-5 μ.μ) προσκαλώντας μας για μια νόστιμη βόλτα με αγαπημένες και νέες προτάσεις σε ένα καλοκαιρινό γευστικό φεστιβάλ υπό τους ήχους του Pepper 96.6.

Η κυριακάτικη βόλτα ξεκινά με τον μονοποικιλιακό καφέ και τα κέικ φρούτων του "Morning Sweetie", ή τα λαχταριστά ιταλικά γλυκά και τα αλμυρά cannoli – έκπληξη του "Signora Athens". Οι vegans (και μη), θα δοκιμάσετε tempeh από το "Peace by Peas", καλοκαιρινά ρολάκια από το "Feel Good Food", crumble φυστικοβούτυρου με τη συνοδεία καφέ αλλά και vegan hotdog από το "Nokela Project". Για bao buns και smoothies με φρέσκα φρούτα θα περάσετε από το "Yazhou", ενώ για τους λάτρεις του είδους, το "παρών" θα δώσουν και "Tarantino Burgers". Άρωμα Μεξικού φέρνει το "El Burro" με burritos, tacos ή quesadillas και δροσερές μπύρες της μικρής ζυθοποιίας "Alea Brewing Co." μαζί με πολύχρωμα cocktails του γειτονικού "Kapu" θα προσφέρουν μια ανάσα δροσιάς.

Αυτή τη φορά το Pop-Up φιλοξενεί το Μουσείο Κοτσανά, που συστήνει ένα γιορτινό τραπέζι, γεμάτο "έξυπνα gadgets" της αρχαιότητας και τροφή για το πνεύμα. Ακολουθώντας μία street art αισθητική, επηρεασμένη από ρευστά γεωμετρικά μοτίβα και αφαιρετικά σύμβολα ανθρωπιστικών ιδεωδών, φιλοδοξεί να προσφέρει ένα ξεχωριστό "γεύμα" εμπνευσμένο απ’ την τεχνολογία αιχμής της αρχαιότητας. Το γευστικό πρόγραμμα της μέρας συμπληρώνει η Madame Ginger με το βιβλίο της "Δε Κούκμπουκ", και έναν πάγκο γεμάτο T-shirts, totes, κεριά και αρώματα.

Είσοδος ελεύθερη | Ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς & μεγάλους. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.