Οδηγός Εστιατορίων

Καλοκαιρινό Pop Up Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Με ένα «δροσιστικό» line up που περιλαμβάνει εστιατόρια, cafe, bars, πειραματικά projects και ethnic κουζίνες, κατεβάζει αυλαία το τελευταίο pop up brunch της σεζόν στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

δημοτική αγορά κυψέλης

Το 4ο και τελευταίο Pop-Up Brunch της σεζόν επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης την Κυριακή 29 Μαΐου (11 π.μ-5 μ.μ) προσκαλώντας μας για μια νόστιμη βόλτα με αγαπημένες και νέες προτάσεις σε ένα καλοκαιρινό γευστικό φεστιβάλ υπό τους ήχους του Pepper 96.6.

Η κυριακάτικη βόλτα ξεκινά με τον μονοποικιλιακό καφέ και τα κέικ φρούτων του "Morning Sweetie", ή τα λαχταριστά ιταλικά γλυκά και τα αλμυρά cannoli – έκπληξη του "Signora Athens". Οι vegans (και μη), θα δοκιμάσετε tempeh από το "Peace by Peas", καλοκαιρινά ρολάκια από το "Feel Good Food", crumble φυστικοβούτυρου με τη συνοδεία καφέ αλλά και vegan hotdog από το "Nokela Project". Για bao buns και smoothies με φρέσκα φρούτα θα περάσετε από το "Yazhou", ενώ για τους λάτρεις του είδους, το "παρών" θα δώσουν και "Tarantino Burgers". Άρωμα Μεξικού φέρνει το "El Burro" με burritos, tacos ή quesadillas και δροσερές μπύρες της μικρής ζυθοποιίας "Alea Brewing Co." μαζί με πολύχρωμα cocktails του γειτονικού "Kapu" θα προσφέρουν μια ανάσα δροσιάς.

Αυτή τη φορά το Pop-Up φιλοξενεί το Μουσείο Κοτσανά, που συστήνει ένα γιορτινό τραπέζι, γεμάτο "έξυπνα gadgets" της αρχαιότητας και τροφή για το πνεύμα. Ακολουθώντας μία street art αισθητική, επηρεασμένη από ρευστά γεωμετρικά μοτίβα και αφαιρετικά σύμβολα ανθρωπιστικών ιδεωδών, φιλοδοξεί να προσφέρει ένα ξεχωριστό "γεύμα" εμπνευσμένο απ’ την τεχνολογία αιχμής της αρχαιότητας. Το γευστικό πρόγραμμα της μέρας συμπληρώνει η Madame Ginger με το βιβλίο της "Δε Κούκμπουκ", και έναν πάγκο γεμάτο T-shirts, totes, κεριά και αρώματα.

Είσοδος ελεύθερη | Ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς & μεγάλους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπεύσατε να δοκιμάσετε τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας στο 50%. Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας ξεκινούν!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στο πιο δημοφιλές και πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς, για να γευτείτε τα προκλητικά μενού στα βραβευμένα εστιατόρια όλης της Ελλάδας, πληρώνοντας μόνο το 50% της τιμής τους. Απολαύστε και γαστρονομήστε!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/06/2022

"Thess Bao": Γαστρονομική φινέτσα χειρός

Το street food στέκι που έχει εξελιχθεί σε case study του πόση νοστιμιά μπορεί να χωρέσει σε ένα αφράτο ψωμάκι ατμού.

Αλυκές

Στο καινούργιο ψαροφαγικό στέκι του Παλαιού Φαλήρου συνεχίζεται η ιστορία της "Μπουγιαμπές", με τα κλασικά να νικούν στα σημεία τα σύγχρονα πιάτα.

Τα 150 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης σύμφωνα με το OAD

Η πολύ ενδιαφέρουσα φετινή λίστα του Opinionated About Dining για τα σημαντικότερα γαστρονομικά spots της Γηραιάς Ηπείρου.

Το νέο "La Meat Maison" μας στρώνει τραπέζι

Deli, κάβα, κρεοπωλείο και bar-restaurant σε ύφος μητροπολιτικού μπιστρό με την υπογραφή του Δημήτρη Κατριβέση και ιδιαίτερη αγάπη στην εκλεκτή κρεατοφαγία, συνθέτουν την εκλεκτική ταυτότητα του ολοκαίνουργιου concept store της La Meat Maison στην Κηφισιά.

Το 'Noma΄ ετοιμάζεται να αλλάξει. Πάλι.

Ο René Redzepi ανοίγει νέους ορίζοντες και ανακοινώνει πως το Noma 'δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο'.

'The Bear': Η ωμή αλήθεια της κουζίνας στη νέα σειρά του Hulu

Ποτέ πριν ένα show δεν απεικόνισε τόσο ρεαλιστικά αυτά που συμβαίνουν στις σημαντικότερες κουζίνες του πλανήτη.