Για brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το καθιερωμένο Κυριακάτικο γαστρονομικό fair του Impact Hub Athens επιστρέφει παρέα με τους Street Outdoors.

Το καθιερωμένο Κυριακάτικο γαστρονομικό fair του Impact Hub Athens επιστρέφει παρέα με τους Street Outdoors. © Dan Burton

Την Κυριακή στις 15 Μαϊου από τις 11 το πρωί, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ανοίγει και πάλι τις πύλες της σε όλους του λάτρεις του Κυριακάτικου brunch για να απολαύσουν αγαπημένες και νέες προτάσεις από γνωστά ονόματα της Αθηναϊκής γαστρονομικής σκηνής. Οι θαμώνες της αγοράς, οι foodies, οι φίλοι των street outdoors και όσοι απλά θέλουν να κάνουν κάτι καινούργιο την Κυριακή τους, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εναλλακτικές προτάσεις από εστιατόρια, καφέ και bars, νέα και κλασικά, πειραματικά projects και ethnic κουζίνες με τις μουσικαρες των Street Outdoors και των guest DJs τους. Sets από τον Global Roots/ Thristian δημιουργό της γνωστής online μουσικης πλατφόρμας Boiler Room, συνδημιουργό του Worldwide FM μαζί με τον Gilles Peterson, DJ του NTS Radio και επιδραστική φιγούρα της παγκοσμιας world ηλεκτρονικής μουσικής.
Μαζί τους οι Έλληνες K.atou & Jacob Of Capadocia, Jose, Polatof, Brotha Gilla και Sardos97.

Specialty coffees, vegan double choco-peanut και carrot cakes αλλά και αμερικάνικο cheesecake από "Morning Sweetie", cold brew από "First Cold Brew", καφές, κρουασάν, cinnamon rolls με παντζάρι και sandos από "Nokela". Και άλλος καφές (γιατί ποτέ δεν είναι αρκετός) από "MỘC Coffee". Τιραμισού, κανόλι και φραουλάδα από "Signora Athens". Δροσερά cocktails για να συνοδέψετε τα tacos σας από "Poncho TACOS" και δροσερές μπύρες από την ζυθοποιία Alea Brewing Co. Για τους πιο μεσημεριανούς, bao buns από "Yazhou", philly steak sandwich και smoked beef brisket από "Tarantino Burgers Athens" και τα burritos ή τις quesadillas του "El BURRO tacos y tequila". Ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς & μεγάλους.

Ελεύθερη Είσοδος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Napul’è" σαλπάρει για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio ανοίγει πανιά με τη ρότα του να βλέπει το "Aeolis Tinos Suites".

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/02/2023

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.

Πρώτη γεύση από τα καινούργια της Θεσσαλονίκης

Ανανεωμένη βρήκαμε στο πρόσφατο ταξίδι μας την αγαπημένη πρωτεύουσα του Βορρά με πολύ ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις αλλά και επανεκκινήσεις.

"Tanpopo": Ο Σωτήρης Κοντιζάς σερβίρει ράμεν

Το Nolan-verse επεκτείνεται, με ένα νέο εστιατόριο στην Αριστείδου, που τοποθετεί το ράμεν στο επίκεντρο της γαστρονομικής προσοχής.

Πρώτη ματιά στο ολοκαίνουριο "Enkelt"

Το νέο all day μπιστρό στο Χαλάνδρι έχει ηχηρές υπογραφές και σκανδιναβική φιλοσοφία.