Το Taste of Athens επιστρέφει

H αγαπημένη γευστική γιορτή έρχεται τον Ιούλιο στο Ζάππειο, συγκεντρώνοντας κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια σε μια pop up εκδοχή τους.

tasteofathens

Μας έλειψε τα πανδημικά χρόνια το Taste of Athens, γι’αυτό και χαιρόμαστε που η όμορφη αυτή γευστική γιορτή, η οποία συνηθίζεται στις μεγάλες μητροπόλεις του κόσμου, επιστρέφει τον Ιούλιο στο Ζάππειο (7-10/7). Το concept συγκεντρώνει όπως πάντα κορυφαία εστιατόρια σε μια pop up εκδοχή της κουζίνας τους και το φετινό line up που μόλις ανακοινώθηκε δεν αποτελεί εξαίρεση περιλαμβάνοντας από το "Delta", το "Herve" και τη "Σπονδή" ως το "The Zillers", τη "Hytra" και το "Gastone", ανάμεσα στα συνολικά δέκα εστιατόρια που θα παρουσιάσουν τη γευστική τους πρόταση σε προνομιακές τιμές (3, 6, 9 και 12 ευρώ). Δεν θα λείπουν ακόμα οι παράλληλες εκδηλώσεις, όπως τα masterclasses μαγειρικής και οι συζητήσεις με επώνυμους καλεσμένους σεφ στη σκηνή του Taste Theater, αλλά και οι live εμφανίσεις-έκπληξη και τα DJ sets που θα ανεβάσουν τον παλμό της φετινής διοργάνωσης. Η προπώληση έχει κιόλας ξεκινήσει, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Taste of Athens.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.