Οδηγός Εστιατορίων

Ο ηγέτης του cash & carry στο πλευρό των Χρυσών Σκούφων 2022

Πρωτοπόρος στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, τα METRO Cash & Carry έδωσαν το παρόν στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, στηρίζοντας τη Zero Waste γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας.

Metro C&C Χρυσοί Σκούφοι 2022

Με τη σπατάλη τροφίμων να απασχολεί ολοένα περισσότερους επαγγελματίες της ελληνικής εστίασης και το Zero Food Waste να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά κινήματα ορθής διαχείρισης πρώτων υλών στην παγκόσμια εστιατορική σκηνή, τα METRO Cash & Carry δεν θα μπορούσαν να μην αναλάβουν την ευθύνη που αναλογεί στην ηγετική τους θέση εδώ και σχεδόν 50 χρόνια στον τομέα του cash & carry και της οργανωμένης χονδρικής πώλησης, αλλά και την υπευθυνότητα που τους φέρνει πάντα στο πλάι των καταναλωτών.

Παρέχοντας στους επαγγελματίες ουσιαστικές λύσεις μέσα από δράσεις και συμβουλές για τη σωστή διαχείριση των προμηθειών τους, η εταιρεία πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, ενώ παράλληλα ακολουθεί πιστά μία αδιαπραγμάτευτη και μακροχρόνια δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση της ενεργειακής δαπάνης και την εδραίωση του Zero Food Waste.

Ως υπερήφανος χορηγός του θεσμού των Χρυσών Σκούφων, τα METRO Cash & Carry συντονίστηκαν με την πρωτοβουλία του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της χώρας, συνυπογράφοντας τη Zero Food Waste λογική του dinner de gala, παρέχοντας πρώτες ύλες για τα δημιουργικά πιάτα που παρουσίασαν οι Chef της βραδιάς, Αστέριος Κουστούδης (Executive Chefτης "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσος Μαντής (από το καινούργιο "Soil"), αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η σωστή διαχείριση είναι βασικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον τόσο γιατον πλανήτη, όσο και για τον καθένα μας ξεχωριστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το χέλι που γοήτευσε τους Χρυσούς Σκούφους 2022

Καπνιστό και ντελικάτο, το αρτινό χέλι του Βαγγέλη Γείτονα ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των πιάτων του dinner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022. Καταξιωμένοι σεφ το αξιοποίησαν με πρωτοτυπία, γοητεύοντας γαστρονομικά και εκπλήσσοντας ευχάριστα τους καλεσμένους της λαμπερής βραδιάς.

03/05/2022

Τα γαλακτοκομικά που έφεραν αυθεντική γεύση Ελλάδας στους Χρυσούς Σκούφους

Η Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ και το Κλασικό Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό πλούτισαν το diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022 με την αυθεντική νοστιμιά τους και εντυπωσίασαν με τις γευστικές τους δυνατότητες.

Η Maggi με τους Χρυσούς Σκούφους για μια κουζίνα με λιγότερη σπατάλη

Η μάρκα Maggi συντονίζεται με τη zero food waste λογική του dinner de gala, προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές και πρακτικά tips για να μην πετάμε τίποτα.

Ο οργανικός καφές που "έκλεισε" τους Χρυσούς Σκούφους 2022

Το βελούδινο άγγιγμα του Nespresso Professional Peru Organic έφερε την ισορροπημένη φινέτσα του στο τραπέζι του diner de gala ολοκληρώνοντας την υψηλή γαστρονομική εμπειρία με τον καλύτερο τρόπο.

Η γαστρονομική μπύρα των Χρυσών Σκούφων 2022

Με 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, που κάνουν τη γεύση της ξεχωριστή, η Kaiser έκλεψε τις εντυπώσεις στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων για άλλη μια χρονιά.

Ο Εκπαιδευτικός Πρωταγωνιστής των Χρυσών Σκούφων 2022

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, που πρώτο εισήγαγε την ειδικότητα της Μαγειρικής στην επαγγελματική κατάρτιση στην Ελλάδα το 1998, στήριξε τους Χρυσούς Σκούφους, βάζοντας τη δική του πινελιά στη λαμπερή βραδιά του diner de gala.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.