Ο ηγέτης του cash & carry στο πλευρό των Χρυσών Σκούφων 2022

Πρωτοπόρος στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, τα METRO Cash & Carry έδωσαν το παρόν στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, στηρίζοντας τη Zero Waste γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας.

Metro C&C Χρυσοί Σκούφοι 2022

Με τη σπατάλη τροφίμων να απασχολεί ολοένα περισσότερους επαγγελματίες της ελληνικής εστίασης και το Zero Food Waste να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά κινήματα ορθής διαχείρισης πρώτων υλών στην παγκόσμια εστιατορική σκηνή, τα METRO Cash & Carry δεν θα μπορούσαν να μην αναλάβουν την ευθύνη που αναλογεί στην ηγετική τους θέση εδώ και σχεδόν 50 χρόνια στον τομέα του cash & carry και της οργανωμένης χονδρικής πώλησης, αλλά και την υπευθυνότητα που τους φέρνει πάντα στο πλάι των καταναλωτών.

Παρέχοντας στους επαγγελματίες ουσιαστικές λύσεις μέσα από δράσεις και συμβουλές για τη σωστή διαχείριση των προμηθειών τους, η εταιρεία πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, ενώ παράλληλα ακολουθεί πιστά μία αδιαπραγμάτευτη και μακροχρόνια δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση της ενεργειακής δαπάνης και την εδραίωση του Zero Food Waste.

Ως υπερήφανος χορηγός του θεσμού των Χρυσών Σκούφων, τα METRO Cash & Carry συντονίστηκαν με την πρωτοβουλία του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της χώρας, συνυπογράφοντας τη Zero Food Waste λογική του dinner de gala, παρέχοντας πρώτες ύλες για τα δημιουργικά πιάτα που παρουσίασαν οι Chef της βραδιάς, Αστέριος Κουστούδης (Executive Chefτης "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσος Μαντής (από το καινούργιο "Soil"), αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η σωστή διαχείριση είναι βασικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον τόσο γιατον πλανήτη, όσο και για τον καθένα μας ξεχωριστά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν και πάλι στην Αθήνα

Η έκθεση που έφερε στην Αθήνα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδος με τα κρασιά τους επανέρχεται αυτή τη Δευτέρα στη "Μεγάλη Βρεταννία".

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/01/2023

Κάτω στον Πειραιά… στον "Papafigo"

Από ναυτικό όρο δανείζεται το όνομά του το θαλασσινής κατεύθυνσης ρακάδικο που ξεκίνησε πρόσφατα την πλεύση του στην πειραιώτικη Ακτή Μουτσοπούλου.

"Κikko": Ξεδιπλώνοντας γευστικές πτυχές της ιαπωνικής κουλτούρας

Big in Japan νοστιμιές και εξωτικό feeling στο Παλαιό Φάληρο.

Ποιος θα είναι ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος του 2023;

Mια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του fine dining θα αναδείξει τον Έλληνα Οινοχόο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier.

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.