Ο ηγέτης του cash & carry στο πλευρό των Χρυσών Σκούφων 2022

Πρωτοπόρος στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, τα METRO Cash & Carry έδωσαν το παρόν στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, στηρίζοντας τη Zero Waste γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας.

Metro C&C Χρυσοί Σκούφοι 2022

Με τη σπατάλη τροφίμων να απασχολεί ολοένα περισσότερους επαγγελματίες της ελληνικής εστίασης και το Zero Food Waste να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά κινήματα ορθής διαχείρισης πρώτων υλών στην παγκόσμια εστιατορική σκηνή, τα METRO Cash & Carry δεν θα μπορούσαν να μην αναλάβουν την ευθύνη που αναλογεί στην ηγετική τους θέση εδώ και σχεδόν 50 χρόνια στον τομέα του cash & carry και της οργανωμένης χονδρικής πώλησης, αλλά και την υπευθυνότητα που τους φέρνει πάντα στο πλάι των καταναλωτών.

Παρέχοντας στους επαγγελματίες ουσιαστικές λύσεις μέσα από δράσεις και συμβουλές για τη σωστή διαχείριση των προμηθειών τους, η εταιρεία πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, ενώ παράλληλα ακολουθεί πιστά μία αδιαπραγμάτευτη και μακροχρόνια δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση της ενεργειακής δαπάνης και την εδραίωση του Zero Food Waste.

Ως υπερήφανος χορηγός του θεσμού των Χρυσών Σκούφων, τα METRO Cash & Carry συντονίστηκαν με την πρωτοβουλία του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της χώρας, συνυπογράφοντας τη Zero Food Waste λογική του dinner de gala, παρέχοντας πρώτες ύλες για τα δημιουργικά πιάτα που παρουσίασαν οι Chef της βραδιάς, Αστέριος Κουστούδης (Executive Chefτης "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσος Μαντής (από το καινούργιο "Soil"), αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η σωστή διαχείριση είναι βασικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον τόσο γιατον πλανήτη, όσο και για τον καθένα μας ξεχωριστά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".