Η άνοιξη του "Matsuhisa Athens"

Με βραβευμένες signature γεύσεις, δημιουργικά κοκτέιλ και τις καθιερωμένες Lazy Sundays μας υποδέχεται η αθηναϊκή εστία του Nobu στη χαρισματική της βεράντα.

Matsuhisha Athens Nobu Festival

Έναν ακόμα Χρυσό Σκούφο απέσπασε πριν λίγες ημέρες το αθηναϊκό μέλος της μεγάλης οικογένειας εστιατορίων του παγκοσμίως διάσημου σεφ Nobu, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή μεταφέρεται ολόκληρο έξω, στη μαγική του βεράντα που ατενίζει τον κόλπο του Αστέρα. Πλάι στις χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ του "Matsuhisa Athens" όπως το περίφημο black cod και το εξαιρετικό sushi που συγκαταλέγεται στα καλύτερα της Αθήνας, ο executive chef του εστιατορίου Τόνυ Βρατσάνος και ο επικεφαλής της ζεστής κουζίνας Θωμάς Κουράκος φροντίζουν να ανανεώνουν διαρκώς το μενού με νέες προτάσεις, ενώ τη θέση του ακριβώς στο χείλος της βεράντας παίρνει επίσης το ιδιαίτερα στιλάτο bar "Umi" με πολύ ενδιαφέροντα signature cocktails και premium spirits. Η ιδανική στιγμή για να το επισκεφτείτε είναι ασφαλώς εκείνη του ηλιοβασιλέματος με ολόκληρο τον κόλπο βαμμένο στα πιο όμορφα χρώματα, αν και τη χάρη τους έχουν επίσης τα κυριακάτικα μεσημέρια που το εστιατόριο ανοίγει από νωρίς για τις καθιερωμένες Lazy Sundays

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;