Έναν ακόμα Χρυσό Σκούφο απέσπασε πριν λίγες ημέρες το αθηναϊκό μέλος της μεγάλης οικογένειας εστιατορίων του παγκοσμίως διάσημου σεφ Nobu, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή μεταφέρεται ολόκληρο έξω, στη μαγική του βεράντα που ατενίζει τον κόλπο του Αστέρα. Πλάι στις χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ του "Matsuhisa Athens" όπως το περίφημο black cod και το εξαιρετικό sushi που συγκαταλέγεται στα καλύτερα της Αθήνας, ο executive chef του εστιατορίου Τόνυ Βρατσάνος και ο επικεφαλής της ζεστής κουζίνας Θωμάς Κουράκος φροντίζουν να ανανεώνουν διαρκώς το μενού με νέες προτάσεις, ενώ τη θέση του ακριβώς στο χείλος της βεράντας παίρνει επίσης το ιδιαίτερα στιλάτο bar "Umi" με πολύ ενδιαφέροντα signature cocktails και premium spirits. Η ιδανική στιγμή για να το επισκεφτείτε είναι ασφαλώς εκείνη του ηλιοβασιλέματος με ολόκληρο τον κόλπο βαμμένο στα πιο όμορφα χρώματα, αν και τη χάρη τους έχουν επίσης τα κυριακάτικα μεσημέρια που το εστιατόριο ανοίγει από νωρίς για τις καθιερωμένες Lazy Sundays.
Η άνοιξη του "Matsuhisa Athens"
Με βραβευμένες signature γεύσεις, δημιουργικά κοκτέιλ και τις καθιερωμένες Lazy Sundays μας υποδέχεται η αθηναϊκή εστία του Nobu στη χαρισματική της βεράντα.