To "Baba Au Rum" πάει Σαντορίνη

Γεύση από World’s 50 Best Bars θα έχει φέτος το καλοκαίρι το νησί του ηφαιστείου, με το πολυβραβευμένο bar του Κέντρου να πιάνει καλοκαιρινό πόστο στο «Grace Hotel» στο Ημεροβίγλι.

9 χρόνια «Baba Au Rum» με κόντρα ρουμιού και τεκίλας

Τη φυσική του θέση στον καλοκαιρινό χάρτη βρίσκει φέτος το "Baba Au Rum", #31 στα 50 καλύτερα bar του κόσμου, που πιάνει λιμάνι στη Σαντορίνη για να φέρει τις μεζούρες και τα shakers του στο Ημεροβίγλι. Με φόντο την Καλντέρα από τη θεαματική βεράντα του ξενοδοχείου "Grace Hotel", ο Θάνος Προυναρούς και η ομάδα του θα φέρνου στη νησί του ηφαιστείου τη συνταγή του fine drinking, μιξάροντας το signature στιλ του "Baba Au Rum" με το κοσμοπολίτικο προφίλ ενός απ’ τους πιο high end προορισμούς του κόσμου, στο "363 Bar by Baba Au Rum".

Πολλά φινετσάτα aperitivi και δροσερά long drinks , παρέα με classics από την ιστορία του "Baba Au Rum", αλλά και νέα φαβορί, όλα με premium ετικέτες, θα συνθέτουν την πρόταση αυτής της δυνατής fine drinking άφιξης, που έρχεται να βάλει τη δική της ψηφίδα στο ολοένα πλουσιότερο μωσαϊκό γεύσεων υψηλού επιπέδου που συγκεντρώνονται φέτος στο νησί, με μια εκ των ηγετικών δυνάμεων να είναι αυτή του Λευτέρη Λαζάρου που θα στεγάσει το "Varoulko Santorini" επίσης στο "Grace Hotel" στο Ημεροβίγλι.

Grace Hotel Σαντορίνη
Travelworks

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.