To "Baba Au Rum" πάει Σαντορίνη

Γεύση από World’s 50 Best Bars θα έχει φέτος το καλοκαίρι το νησί του ηφαιστείου, με το πολυβραβευμένο bar του Κέντρου να πιάνει καλοκαιρινό πόστο στο «Grace Hotel» στο Ημεροβίγλι.

9 χρόνια «Baba Au Rum» με κόντρα ρουμιού και τεκίλας

Τη φυσική του θέση στον καλοκαιρινό χάρτη βρίσκει φέτος το "Baba Au Rum", #31 στα 50 καλύτερα bar του κόσμου, που πιάνει λιμάνι στη Σαντορίνη για να φέρει τις μεζούρες και τα shakers του στο Ημεροβίγλι. Με φόντο την Καλντέρα από τη θεαματική βεράντα του ξενοδοχείου "Grace Hotel", ο Θάνος Προυναρούς και η ομάδα του θα φέρνου στη νησί του ηφαιστείου τη συνταγή του fine drinking, μιξάροντας το signature στιλ του "Baba Au Rum" με το κοσμοπολίτικο προφίλ ενός απ’ τους πιο high end προορισμούς του κόσμου, στο "363 Bar by Baba Au Rum".

Πολλά φινετσάτα aperitivi και δροσερά long drinks , παρέα με classics από την ιστορία του "Baba Au Rum", αλλά και νέα φαβορί, όλα με premium ετικέτες, θα συνθέτουν την πρόταση αυτής της δυνατής fine drinking άφιξης, που έρχεται να βάλει τη δική της ψηφίδα στο ολοένα πλουσιότερο μωσαϊκό γεύσεων υψηλού επιπέδου που συγκεντρώνονται φέτος στο νησί, με μια εκ των ηγετικών δυνάμεων να είναι αυτή του Λευτέρη Λαζάρου που θα στεγάσει το "Varoulko Santorini" επίσης στο "Grace Hotel" στο Ημεροβίγλι.

Grace Hotel Σαντορίνη
Travelworks

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;