Νέες "Lost" γεύσεις για τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου

Έναν ειδικό κατάλογο για τις πιο χαλαρές ώρες της εβδομάδας λανσάρει το δημοφιλές στέκι του Παγκρατίου.

lost

Παράλληλα με το ολοκαίνουργιο κύριο μενού του, το αγαπημένο στέκι του Παγκρατίου παρουσιάζει έναν ειδικό κατάλογο για τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου με προτάσεις ειδικά διαμορφωμένες για τις πιο όμορφες στιγμές της εβομάδας. Ο σεφ του "Lost" Γιώργος Ζαχείλας εστιάζει με φαντασία στα αγαπημένα όλων ζυμαρικά, προτείνοντας λαζάνι με ραγού μανιταριών, μπεσαμέλ από τοπιναμπούρ και λάδι τρούφας, αλλιώτικη cacio e pepe με κατσικίσιο γάλα και βούτυρο, και ραβιόλι με τυρί taleggio, φρέσκο λουκάνικο nduja και κρέμα από ανθότυρο. Νωρίτερα μπορείτε να κάνετε την αρχή με μοσχαρίσιο καρπάτσιο ή πατατόψωμο με ψάρι ημέρας, μαύρη μπίρα και σος tartare, ενώ για γλυκό φινάλε υπάρχει ασυνήθιστο tiramisu με γκανάς από καφέ, αρωματισμένο με κρασί Marsala και λικέρ.

Περισσότερες πληροφορίες

Lost Athens

Αρχελάου 7, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.