Ο food photographer Χρόνης Σπανός στο "Casablanca Social Club"

Η έκθεση «Διασ-τροφή» φέρνει στους τοίχους του αγαπημένου θεσσαλωνικιώτικου bar μια άλλη όψη του food photography, αναδεικνύοντας την ωμή ομορφιά των συστατικών της κουζίνας.

Διαστροφή Χρόνης Σπανός Casablanca Θεσσαλονίκη

Την τέχνη στην πλήρη αποδόμηση της καθημερινότητας ενός food - photographer βρίσκει η έκθεση "Διασ-τροφή", με την οποία ο Χρόνης Σπανός αποδέχεται την πρόκληση του "Casablanca social club" να αποκαλύψει την "άλλη" του ματιά. Με αφορμή την τροφή ως πρώτη ύλη, ο γνωστός food photographer ξεδιπλώνει στους τοίχους του αγαπημένου θεσσαλινικιώτικου bar μια ανατρεπτική προσέγγιση της δουλειάς του, και αναδεικνύει την ωμή ομορφιά των συστατικών της κουζίνας. Με food styling από τον Αντώνη Μουστάκη, η ματιά του Χρόνη Σπανού χρησιμοποιεί την πρώτη ύλη ως βάση για τη "μαγειρική" των εικόνων του φωτογράφου και όχι του σεφ, και τα αποτελέσματα εκτίθενται σε όλους τους χώρους του "Casablanca social club", μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Διαστροφή Χρόνης Σπανός Casablanca Θεσσαλονίκη

Casablanca social club
Θεσσαλονίκη
Λεωφόρος Β. Όλγας 18

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.