Ο food photographer Χρόνης Σπανός στο "Casablanca Social Club"

Η έκθεση «Διασ-τροφή» φέρνει στους τοίχους του αγαπημένου θεσσαλωνικιώτικου bar μια άλλη όψη του food photography, αναδεικνύοντας την ωμή ομορφιά των συστατικών της κουζίνας.

Διαστροφή Χρόνης Σπανός Casablanca Θεσσαλονίκη

Την τέχνη στην πλήρη αποδόμηση της καθημερινότητας ενός food - photographer βρίσκει η έκθεση "Διασ-τροφή", με την οποία ο Χρόνης Σπανός αποδέχεται την πρόκληση του "Casablanca social club" να αποκαλύψει την "άλλη" του ματιά. Με αφορμή την τροφή ως πρώτη ύλη, ο γνωστός food photographer ξεδιπλώνει στους τοίχους του αγαπημένου θεσσαλινικιώτικου bar μια ανατρεπτική προσέγγιση της δουλειάς του, και αναδεικνύει την ωμή ομορφιά των συστατικών της κουζίνας. Με food styling από τον Αντώνη Μουστάκη, η ματιά του Χρόνη Σπανού χρησιμοποιεί την πρώτη ύλη ως βάση για τη "μαγειρική" των εικόνων του φωτογράφου και όχι του σεφ, και τα αποτελέσματα εκτίθενται σε όλους τους χώρους του "Casablanca social club", μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Διαστροφή Χρόνης Σπανός Casablanca Θεσσαλονίκη

Casablanca social club
Θεσσαλονίκη
Λεωφόρος Β. Όλγας 18

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;