"Phat Bunny": τα burgers βάφτηκαν ροζ

Οι American style γεύσεις έχουν την τιμητική τους στο φρέσκο στέκι του Περιστερίου που μοιάζει βγαλμένο από το instagram.

phatbunny1

Μια ομάδα νέων παιδιών που δραστηριοποιούνται στη dance σκηνή της πόλης δημιούργησε πρόσφατα ένα burger spot στο Περιστέρι που μάλλον δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Ο "λαγός" τους αναπνέει σε περιβάλλον απόλυτα ινσταγκραμικό, φουλ του ροζ, με καρέκλες λαγουδένιες, τραπέζια σε στιλ diner και γεύσεις που τιμούν την πληθωρική πλευρά της αμερικανικής κουλτούρας. Την αρχή κάνουν για παράδειγμα χειροποίητα mozzarella sticks με σπιτική sweet pepper mayo, φτερούγες κοτόπουλου και η δική τους coleslaw με κόκκινο και λευκό λάχανο, καρότο και πράσινο μήλο, οι τηγανιτές πατάτες γαρνίρονται με όλων των ειδών τα toppings, ενώ δεν λείπουν οι tex mex πινελιές αλλά και τα hot dogs όπως το Melty με λουκάνικο Φρανκφούρτης, τσένταρ, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και σος BBQ.

phatbunny2

Η ώρα του κυρίως θέματος περιλαμβάνει γύρω στα δέκα διαφορετικά burgers που ξεκινάνε από το πιο απλό Cheese και ανοίγονται προς το signature Phat Bunny με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τσένταρ, μπέικον, hush brown και αυγό τηγανητό, το "διώροφο" Double Trouble με διπλό μπιφτέκι και πεπερόνι, αλλά και burgers με κοτόπουλο ή μπιφτέκι γαλοπούλας. Σοκολατένιος κορμός, soft cookie και cheesecake γράφουν γλυκό φινάλε αλ αμερικέν, ενώ η μπάρα, στην οποία μπορείς επίσης να φας, υποστηρίζει τη δράση καθώς και τα dance events που διοργανώνονται κάποια σαββατιάτικα βράδια με περιποιημένα κοκτέιλ.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Phat Bunny

Κώστα Βάρναλη 13, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτω στον Πειραιά… στον "Papafigo"

Από ναυτικό όρο δανείζεται το όνομά του το θαλασσινής κατεύθυνσης ρακάδικο που ξεκίνησε πρόσφατα την πλεύση του στην πειραιώτικη Ακτή Μουτσοπούλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
27/01/2023

"Κikko": Ξεδιπλώνοντας γευστικές πτυχές της ιαπωνικής κουλτούρας

Big in Japan νοστιμιές και εξωτικό feeling στο Παλαιό Φάληρο.

Ποιος θα είναι ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος του 2023;

Mια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του fine dining θα αναδείξει τον Έλληνα Οινοχόο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier.

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.