Ο Σταμάτης Τσίλιας υποδέχεται φίλους σεφ στο "Mayan"

Μια σειρά από σπέσιαλ βραδιές «Mayan & Friends» ξεκινούν στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κεραμεικού.

mayan

Το "Mayan", το ιαπωνοπερουβιανό εστιατόριο που άνοιξε τον περασμένο Ιανουάριο ο ταλαντούχος σεφ Σταμάτης Τσίλιας μαζί με τον συνέταιρο του Δημήτρη Ζήση στον Κεραμεικό, κάνει εγκαίνια αλλιώτικα από τα συνηθισμένα. Έτσι, μια σειρά από σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές που τιτλοφορούνται "Mayan & Friends" ξεκινούν οσονούπω, στα πλαίσια των οποίων ο Σταμάτης θα υποδέχεται στην κουζίνα του εστιατορίου γνωστούς συναδέλφους του προκειμένου να συνδημιουργούν από κοινού ξεχωριστές γεύσεις. Πρώτος προσκεκλημένος είναι στις 30/3 ο Θάνος Στασινός, άρτι αφιχθείς από το Μεξικό, ακολουθεί στις 13/4 ο Μίλτος Αρμένης από το "Bocas Meze" της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ από εκεί και πέρα τη σκυτάλη θα παραλάβουν ακόμα ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Χάρης Νικολούζος και ο Νίκος Σκαμνάκης σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εν καιρώ. Οινική συνοδεία σε κάθε μια από τις ξεχωριστές αυτές βραδιές θα προσφέρουν γνωστά οινοποιεία, ενώ δεν θα λείπουν ασφαλώς τα signature cocktails του Άρη Χατζηαντωνίου και τα επιδόρπια του pastry chef Θανάση Τσαγκλιώτη. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
26/09/2022

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.