Μια βραδιά με νέες "Lost" γεύσεις

Με ένα ειδικό food & wine pairing event παρουσιάζει το καινούργιο του μενού το δημοφιλές στέκι του Παγκρατίου.

lost

Έχει κάνει αίσθηση από την πρώτη στιγμή με τις ανατρεπτικές του γεύσεις το πολύ δημοφιλές "Lost" του Παγκρατίου και το ολοκαίνουργιο μενού που τρέχει εδώ και λίγες ημέρες συνεχίζει στο ίδιο μοντέρνο μοτίβο. Έτσι, ο σεφ του εστιατορίου Γιώργος Ζαχείλας προτείνει ανάμεσα σε άλλα κουνουπίδι ευφάνταστα παντρεμένο με πραλίνα και φουντούκι, αλλιώτικη ρεβυθάδα με γαρίδα Κοιλάδας και μεδούλι ή agnolotti γεμιστά με μοσχαρίσιο ραγού και αφρό παρμεζάνας, ενώ δεν λείπει όπως πάντα και το ασιατικό στοχείο σε πιάτα όπως το σκουμπρί με φακές beluga, yuzu και αυγοτάραχο αλλά και το δελεαστικό ψάρι ημέρας συνοδεία σος den miso και dashi αντσούγιας. Με αφορμή μάλιστα το λανσάρισμα του καινούργιου μενού, το "Lost" έχει στα σκαριά ένα ειδικό food & wine pairing event στις 22/3, όπου έξι από τα καινούργιες προτάσεις του καταλόγου θα σερβιριστούν σε αρμονία με ισάριθμες οινικές επιλογές που θα κάνει ο Γιώργος Καραμπίνης. Το κόστος είναι € 65 κατ’άτομο και οι κρατήσεις απαραίτητες. 

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

lostmenu


 

Περισσότερες πληροφορίες

Lost Athens

Αρχελάου 7, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.