Μια βραδιά με νέες "Lost" γεύσεις

Με ένα ειδικό food & wine pairing event παρουσιάζει το καινούργιο του μενού το δημοφιλές στέκι του Παγκρατίου.

lost

Έχει κάνει αίσθηση από την πρώτη στιγμή με τις ανατρεπτικές του γεύσεις το πολύ δημοφιλές "Lost" του Παγκρατίου και το ολοκαίνουργιο μενού που τρέχει εδώ και λίγες ημέρες συνεχίζει στο ίδιο μοντέρνο μοτίβο. Έτσι, ο σεφ του εστιατορίου Γιώργος Ζαχείλας προτείνει ανάμεσα σε άλλα κουνουπίδι ευφάνταστα παντρεμένο με πραλίνα και φουντούκι, αλλιώτικη ρεβυθάδα με γαρίδα Κοιλάδας και μεδούλι ή agnolotti γεμιστά με μοσχαρίσιο ραγού και αφρό παρμεζάνας, ενώ δεν λείπει όπως πάντα και το ασιατικό στοχείο σε πιάτα όπως το σκουμπρί με φακές beluga, yuzu και αυγοτάραχο αλλά και το δελεαστικό ψάρι ημέρας συνοδεία σος den miso και dashi αντσούγιας. Με αφορμή μάλιστα το λανσάρισμα του καινούργιου μενού, το "Lost" έχει στα σκαριά ένα ειδικό food & wine pairing event στις 22/3, όπου έξι από τα καινούργιες προτάσεις του καταλόγου θα σερβιριστούν σε αρμονία με ισάριθμες οινικές επιλογές που θα κάνει ο Γιώργος Καραμπίνης. Το κόστος είναι € 65 κατ’άτομο και οι κρατήσεις απαραίτητες. 

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

lostmenu


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/09/2022

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.