Έχει κάνει αίσθηση από την πρώτη στιγμή με τις ανατρεπτικές του γεύσεις το πολύ δημοφιλές "Lost" του Παγκρατίου και το ολοκαίνουργιο μενού που τρέχει εδώ και λίγες ημέρες συνεχίζει στο ίδιο μοντέρνο μοτίβο. Έτσι, ο σεφ του εστιατορίου Γιώργος Ζαχείλας προτείνει ανάμεσα σε άλλα κουνουπίδι ευφάνταστα παντρεμένο με πραλίνα και φουντούκι, αλλιώτικη ρεβυθάδα με γαρίδα Κοιλάδας και μεδούλι ή agnolotti γεμιστά με μοσχαρίσιο ραγού και αφρό παρμεζάνας, ενώ δεν λείπει όπως πάντα και το ασιατικό στοχείο σε πιάτα όπως το σκουμπρί με φακές beluga, yuzu και αυγοτάραχο αλλά και το δελεαστικό ψάρι ημέρας συνοδεία σος den miso και dashi αντσούγιας. Με αφορμή μάλιστα το λανσάρισμα του καινούργιου μενού, το "Lost" έχει στα σκαριά ένα ειδικό food & wine pairing event στις 22/3, όπου έξι από τα καινούργιες προτάσεις του καταλόγου θα σερβιριστούν σε αρμονία με ισάριθμες οινικές επιλογές που θα κάνει ο Γιώργος Καραμπίνης. Το κόστος είναι € 65 κατ’άτομο και οι κρατήσεις απαραίτητες.
Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς