Το "Οινόραμα" επιστρέφει

Η μεγάλη έκθεση του κρασιού διοργανώνεται ξανά στο Ζάππειο.

oinorama

Ύστερα από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας, η μεγάλη έκθεση του κρασιού διοργανώνεται ξανά το τριήμερο 12-14/3 στο Ζάππειο Μέγαρο. Τα νούμερα είναι όπως πάντα εντυπωσιακά καθώς στο φετινό "Οινόραμα" θα δώσουν το "παρών" περισσότερα από 250 οινοποιεία της χώρας μας και του εξωτερικού που θα φέρουν μαζί τους συνολικά περί τις 2.000 ετικέτες κρασιού. Η φετινή έκθεση θα είναι μάλιστα η πρώτη στην ιστορία της με σοδειές τριών ετών, καθώς πέρα από τα κρασιά του 2021 θα παρουσιαστούν επιπλέον οι σοδειές του 2019 και του 2020 συμπληρώνοντας έτσι τα οινικά κενά των προηγούμενων χρόνων. Εκτός αυτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης η αίθουσα "Οινικές Αποκαλύψεις", με μικρά και πρωτοεμφανιζόμενα οινοποιεία, καθώς και ο χώρος του "wine bar" με ιδιαίτερα και σπάνια κρασιά από άγνωστες ποικιλίες ή που παράγονται με ασυνήθιστες μεθόδους οινοποίησης και παλαίωσης. Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται ασφαλώς μόνο με ισχύον πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ πέρα από όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια όλων, η λειτουργία της έκθεσης χωρίζεται κάθε ημέρα σε 2 χρονικές περιόδους (10:00 - 14:00 και 15:00 - 19:00).

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια δείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

27/09/2022

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.