Το "Οινόραμα" επιστρέφει

Η μεγάλη έκθεση του κρασιού διοργανώνεται ξανά στο Ζάππειο.

oinorama

Ύστερα από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας, η μεγάλη έκθεση του κρασιού διοργανώνεται ξανά το τριήμερο 12-14/3 στο Ζάππειο Μέγαρο. Τα νούμερα είναι όπως πάντα εντυπωσιακά καθώς στο φετινό "Οινόραμα" θα δώσουν το "παρών" περισσότερα από 250 οινοποιεία της χώρας μας και του εξωτερικού που θα φέρουν μαζί τους συνολικά περί τις 2.000 ετικέτες κρασιού. Η φετινή έκθεση θα είναι μάλιστα η πρώτη στην ιστορία της με σοδειές τριών ετών, καθώς πέρα από τα κρασιά του 2021 θα παρουσιαστούν επιπλέον οι σοδειές του 2019 και του 2020 συμπληρώνοντας έτσι τα οινικά κενά των προηγούμενων χρόνων. Εκτός αυτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης η αίθουσα "Οινικές Αποκαλύψεις", με μικρά και πρωτοεμφανιζόμενα οινοποιεία, καθώς και ο χώρος του "wine bar" με ιδιαίτερα και σπάνια κρασιά από άγνωστες ποικιλίες ή που παράγονται με ασυνήθιστες μεθόδους οινοποίησης και παλαίωσης. Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται ασφαλώς μόνο με ισχύον πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ πέρα από όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια όλων, η λειτουργία της έκθεσης χωρίζεται κάθε ημέρα σε 2 χρονικές περιόδους (10:00 - 14:00 και 15:00 - 19:00).

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια δείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.