Το ψάρι στα καλύτερά του: 29 στέκια που θα σας κάνουν να... ψαρώσετε

Βασίλαινας

Με την Σαρακοστή προ των πυλών, τα ψαροφαγικά στέκια ανεβαίνουν στη λίστα των επιλογών εξόδου συνθέτοντας μια πολυσχιδή θαλασσογραφία που εκτείνεται από τα παραλιακά προάστια μέχρι το κέντρο της πόλης και τις βόρειες γειτονιές. Δημοφιλείς σπεσιαλιτέ και μερακλίδικοι μεζέδες, πιάτα με το μαστόρικο χάδι της σχάρας αλλά και ωμά, δουλεμένα με τεχνική, όλα ζωγραφισμένα στα χρώματα της θάλασσας, αποδεικνύουν ότι η ψαροφαγία συνεχίζει να στέκεται σταθερά ανάμεσα στις πιο δυνατές γαστρονομικές τάσεις.

Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για δεινούς λάτρεις του είδους εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

19/04/2024

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.