Ντελικάτη ψαροφαγία στο "Μεγάλη Βρεταννία"

Η κακαβιά, που σερβίρεται κάθε χρόνο στο «GB Roof Garden, του 8ου ορόφου του «Μεγάλη Βρεταννία», επιστρέφει και φέτος στην κομψή σάλα του.

Κακαβιά GB Roof Garden

Ο Αστέριος Κουστούδης, Executive Chef του εμβληματικού ξενοδοχείου του κέντρου της Αθήνας, ετοιμάζει και φέτος την απόλυτη σούπα για τους λάτρεις της ψαροφαγίας. Δουλεύοντας αποκλειστικά με ψαριές και όστρακα ημέρας αλλά και φρέσκα λαχανικά, παρουσιάζει την τόσο νοσταλγική αυτή σούπα της ελληνικής παράδοσης σε μία από τις πιο φίνες εκδοχές της σερβιρισμένη σε ειδικό πορσελάνινο σκεύος συνοδεία τραγανού προζυμένιου ψωμιού και ξινούτσικου λαδολέμονου. Το πιάτο είναι διαθέσιμο από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 17 Απριλίου. 

1η Μαρτίου έως 17 Απριλίου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.