Ο Αστέριος Κουστούδης, Executive Chef του εμβληματικού ξενοδοχείου του κέντρου της Αθήνας, ετοιμάζει και φέτος την απόλυτη σούπα για τους λάτρεις της ψαροφαγίας. Δουλεύοντας αποκλειστικά με ψαριές και όστρακα ημέρας αλλά και φρέσκα λαχανικά, παρουσιάζει την τόσο νοσταλγική αυτή σούπα της ελληνικής παράδοσης σε μία από τις πιο φίνες εκδοχές της σερβιρισμένη σε ειδικό πορσελάνινο σκεύος συνοδεία τραγανού προζυμένιου ψωμιού και ξινούτσικου λαδολέμονου. Το πιάτο είναι διαθέσιμο από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 17 Απριλίου.
1η Μαρτίου έως 17 Απριλίου