Αν και με background εντελώς διαφορετικό, η Αθηνά Κακλαμάνου αποφάσισε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο. Προτού βέβαια το "Chobi Lab" (μια σύντμηση των λέξεων chocolate & biscuit) σηκώσει αυλαία εδώ και λίγους μήνες στα Ιλίσια, η Αθηνά μετρούσε ήδη δέκα χρόνια ενασχόλησης με τη ζαχαροπλαστική, μια σχέση που όπως μας λέει ξεκίνησε από χόμπι και εξελίχθηκε σε πάθος. "Αποφάσισα να κάνω το χόμπι μου δουλειά και να δημιουργήσω έναν δικό μου χώρο, ο οποίος μου προσφέρει ακόμα τη δυνατότητα να έχω άμεση επαφή με τους πελάτες και να τους περιποιούμαι, κάτι που επίσης αγαπώ ιδιαίτερα".
Το μαγαζί ανέλαβε να σχεδιάσει ο γιος της σε minimal ύφος, με το λευκό και το μαύρο να κυριαρχούν, ενώ τα πάντα παρασκευάζονται επιτόπου στο ανοικτό εργαστήριο και σε ποσότητες μετρημένες προκειμένου να διατηρούν τη φρεσκάδα τους. Οι προτάσεις ανανεώνονται κάθε εβδομάδα, γύρω από έναν βασικό κορμό που περιλαμβάνει τάρτες όπως για παράδειγμα με φράουλες ή με καραμέλα και μήλο, τσιζκέικ με διάφορα φρούτα, προφιτερόλ ατομικό και οικογενειακό, τιραμισού αλλά και γλυκά παραδοσιακά όπως η πορτοκαλόπιτα. Δεν λείπουν ακόμα τα συνοδευτικά κουλουράκια για τον καφέ, τα ιδιαίτερα κέικ, οι custom made τούρτες για κάθε περίσταση με χειροποίητη ζαχαρόπαστα, καθώς και τα healthy γλυκίσματα για τα παιδιά, για τις συνταγές των οποίων υπάρχει συνεργασία με εξειδικευμένο παιδοδιατροφολόγο.
Αντήνορος 17, Παγκράτι, 2114224453