Οδηγός Εστιατορίων

Ο διάσημος Γάλλος ζαχαροπλάστης Σεντρίκ Γκρολέ μόλις άνοιξε κατάστημα και στο Λονδίνο

Βιρτουόζος των γεύσεων και των υφών ο χαρισματικός Γκρολέ πλημμυρίζει με φρουτώδεις νότες κι εκρηκτικά χρώματα το Λονδίνο.

Σεντρίκ Γκρολέ

Υπέρκομψες μηλόπιτες; Τάρτες με καραμέλα και φιστίκια; Σεντ Ονορέ; Τα signature φρούτα του; Ή μήπως τους ευρηματικούς Ρούμπικ κύβους του; Ο 36χρονος Σεντρίκ Γκρολέ είναι πλέον ένας σούπερ σταρ της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής που τώρα προσθέτει στις επιχειρήσεις του ένα ακόμα κατάστημα. Αυτή τη φορά στο Λονδίνο, στο Νάιτσμπριτζ συγκεκριμένα, μία από τις πλέον αριστοκρατικές περιοχές της μητρόπολης. "The Berlkey" ονομάζεται λοιπόν το ζαχαροπλαστείο του, η πρώτη του μπουτίκ εκτός Γαλλίας.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γεύση από καλοκαίρι στο "Ourse"

Δροσερές προτάσεις με φαντασία, δημιουργικότητα και φινέτσα φιγουράρουν στις βιτρίνες του κομψού ζαχαροπλαστείου στα βόρεια με την υπογραφή του ταλαντούχου pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη.

26/05/2022

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας προτείνουν το "Beluga Art"

Ο all day πολυχώρος – ορόσημο του Πειραιά παντρεύει αρτίστικη αισθητική και διεθνή νοστιμιά σε μια πολυπρόσωπη πρόταση εξόδου που γίνεται στέκι για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022: Ένα χειροκρότημα για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα

Με την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας προ των πυλών, που θα γίνει στις 7 Ιουνίου στο "Makedonia Palace" στη Θεσσαλονίκη, η παραδοσιακή μας κουζίνα επιβραβεύεται μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο.

Grande Dame

Ρομαντισμός και αστική αρχοντιά στο καινούργιο εστιατόριο του Γιάννη Σολάκη στην Πλάκα, με μια κουζίνα νεοπαραδοσιακά οικεία και νόστιμη.

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Καλοκαιρινό Pop Up Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Με ένα "δροσιστικό" line up που περιλαμβάνει εστιατόρια, cafe, bars, πειραματικά projects και ethnic κουζίνες, κατεβάζει αυλαία το τελευταίο pop up brunch της σεζόν στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.