Οδηγός Εστιατορίων

Σπέσιαλ τσικνιστές γεύσεις στο "Musique Café & More"

Το δημοφιλές στέκι του Παγκρατίου ετοιμάζει νοστιμιές για την Τσικνοπέμπτη.

musique

Αν ακόμα δεν έχετε κάνει τα πλάνα σας για την Τσικνοπέμπτη, σημειώστε πως το αγαπημένο "Musique Café & More" του Παγκρατίου εμπλουτίζει τον κατάλογο του με σπέσιαλ πιάτα στο πνεύμα της ημέρας. Θα βρείτε λοιπόν για την αρχή χόρτα τσιγαριαστά και μια περιποιημένη Caesar’s με ψητό κοτόπουλο κρουτόν,σκόρδο και τριμμένη παρμεζάνα, ενώ στη συνέχεια παίρνει σειρά το βαρύ κρεάτινο πυροβολικό που φέρνει στο τραπέζι κεμπάπ γιαουρτλού με ψητές πίτες,σάλτσα ντομάτας γιαούρτι και δυόσμο, δύο ειδών παϊδάκια –είτε αρνίσια είτε κοτόπουλου μαριναρισμένα με φρέσκια ρότα και ψητές ντομάτες – καθώς και αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, λευκό κρασί και φρέσκια ρίγανη. Μην παραλείψετε να τιμήσετε τις εξαιρετικές τηγανιτές πατάτες, που προέρχονται από το κτήμα των ιδιοκτητών στη Νάξο όπως επίσης και αρκετές από τις πρώτες ύλες και τα κρεατικά του μαγαζιού. 

Περισσότερες πληροφορίες

Musique Cafe and More

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.