O "Βλάσσης" το τσικνίζει

Με σπέσιαλ πιάτα μας υποδέχεται την Τσικνοπέμπτη το αγαπημένο εστιατόριο των Ιλισίων.

vlassis

Η πιο μυρωδάτη Πέμπτη του χρόνου πλησιάζει και ο "Βλάσσης" ανάβει τις θράκες για να την τιμήσει όπως της πρέπει. Έτσι, την εμφάνιση τους στα όπως πάντα ενδιαφέροντα πιάτα ημέρας κάνουν την Τσικνοπέμπτη προτάσεις όπως οι τζιγεροσαρμάδες, το φρυγαδέλι αλλά και τα τρικαλινά λουκάνικα που κάνουν ωραία τσικνο-αρχή, προκειμένου να ακολουθήσουν για τη συνέχεια χειροποίητα κεμπάπ από πρόβειο κιμά, παϊδάκια γάλακτος στη σχάρα αλλά και σιγοψημένος σιδηρόδρομος στη λαδόκολλα. Ασφαλώς βέβαια, οι προτάσεις για όσους αγαπούν το κρέας δεν λείπουν ούτε στον κύριο κατάλογο του αγαπημένου εστιατορίου των Ιλισίων, ο οποίος επιφυλάσσει ανάμεσα σε άλλα, σοφρίτο σε σάλτσα λευκού κρασιού με πουρέ πατάτας, χουνκιάρ μπεγιεντί με κομματάκια γραβιέρας και καπνιστό πουρέ μελιτζάνας αλλά και καλοφτιαγμένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι. 

Περισσότερες πληροφορίες

Βλάσσης

Μαιάνδρου 15, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Johanne Syi είναι η γυναικεία φιγούρα που ξεχώρισε φέτος στις κουζίνες της Ασίας

Η καταξιωμένη επικεφαλής σεφ του εστιατορίου "Lolla" στη Σιγκαπούρη ανακηρύχθηκε από τον θεσμό "Asia's 50 Best Restaurants" ως η καλύτερη γυναίκα σεφ της Ασίας για φέτος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
07/02/2023

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.

Πρώτη γεύση από τα καινούργια της Θεσσαλονίκης

Ανανεωμένη βρήκαμε στο πρόσφατο ταξίδι μας την αγαπημένη πρωτεύουσα του Βορρά με πολύ ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις αλλά και επανεκκινήσεις.