Οδηγός Εστιατορίων

O "Βλάσσης" το τσικνίζει

Με σπέσιαλ πιάτα μας υποδέχεται την Τσικνοπέμπτη το αγαπημένο εστιατόριο των Ιλισίων.

vlassis

Η πιο μυρωδάτη Πέμπτη του χρόνου πλησιάζει και ο "Βλάσσης" ανάβει τις θράκες για να την τιμήσει όπως της πρέπει. Έτσι, την εμφάνιση τους στα όπως πάντα ενδιαφέροντα πιάτα ημέρας κάνουν την Τσικνοπέμπτη προτάσεις όπως οι τζιγεροσαρμάδες, το φρυγαδέλι αλλά και τα τρικαλινά λουκάνικα που κάνουν ωραία τσικνο-αρχή, προκειμένου να ακολουθήσουν για τη συνέχεια χειροποίητα κεμπάπ από πρόβειο κιμά, παϊδάκια γάλακτος στη σχάρα αλλά και σιγοψημένος σιδηρόδρομος στη λαδόκολλα. Ασφαλώς βέβαια, οι προτάσεις για όσους αγαπούν το κρέας δεν λείπουν ούτε στον κύριο κατάλογο του αγαπημένου εστιατορίου των Ιλισίων, ο οποίος επιφυλάσσει ανάμεσα σε άλλα, σοφρίτο σε σάλτσα λευκού κρασιού με πουρέ πατάτας, χουνκιάρ μπεγιεντί με κομματάκια γραβιέρας και καπνιστό πουρέ μελιτζάνας αλλά και καλοφτιαγμένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι. 

Περισσότερες πληροφορίες

Βλάσσης

Μαιάνδρου 15, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/05/2022

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.

Τα nice n easy παίζουν "Lyra"

Το καινούργιο μέλος της gourmet & bio healthy οικογένειας είναι ένα σύγχρονης αντίληψης ελληνικό εστιατόριο στην Πλάκα.

To "Saitama" έρχεται στον Κεραμεικό

Για το νέο του πρότζεκτ ο Σταμάτης Σταματιάδης συνεργάζεται με τον Άνταμ Κοντοβά και παντρεύουν δημιουργικά τα κοκτέιλ με τα κεμπάπ και τα noodles.

Νέο "Mama Tierra" στην Ακρόπολη

Το δημοφιλές χορτοφαγικό resto της οδού Ακαδημίας απέκτησε street αδερφάκι.

H Margarita γιορτάζει στα "TGI Fridays"

Η Margarita MAYnia απλώνεται για ολόκληρο τον Μάιο στα αγαπημένα εστιατόρια.

Νύχτες "COYA" ξανά στη Μύκονο

Το δημοφιλές ιαπωνοπερουβιανό restaurant bar επιστρέφει για τρίτη σεζόν στο Νησί των Ανέμων.