O "Βλάσσης" το τσικνίζει

Με σπέσιαλ πιάτα μας υποδέχεται την Τσικνοπέμπτη το αγαπημένο εστιατόριο των Ιλισίων.

vlassis

Η πιο μυρωδάτη Πέμπτη του χρόνου πλησιάζει και ο "Βλάσσης" ανάβει τις θράκες για να την τιμήσει όπως της πρέπει. Έτσι, την εμφάνιση τους στα όπως πάντα ενδιαφέροντα πιάτα ημέρας κάνουν την Τσικνοπέμπτη προτάσεις όπως οι τζιγεροσαρμάδες, το φρυγαδέλι αλλά και τα τρικαλινά λουκάνικα που κάνουν ωραία τσικνο-αρχή, προκειμένου να ακολουθήσουν για τη συνέχεια χειροποίητα κεμπάπ από πρόβειο κιμά, παϊδάκια γάλακτος στη σχάρα αλλά και σιγοψημένος σιδηρόδρομος στη λαδόκολλα. Ασφαλώς βέβαια, οι προτάσεις για όσους αγαπούν το κρέας δεν λείπουν ούτε στον κύριο κατάλογο του αγαπημένου εστιατορίου των Ιλισίων, ο οποίος επιφυλάσσει ανάμεσα σε άλλα, σοφρίτο σε σάλτσα λευκού κρασιού με πουρέ πατάτας, χουνκιάρ μπεγιεντί με κομματάκια γραβιέρας και καπνιστό πουρέ μελιτζάνας αλλά και καλοφτιαγμένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι. 

Περισσότερες πληροφορίες

Βλάσσης

Μαιάνδρου 15, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.